Marija Šerifović zgrožena vešću da je pretučena sestra tiktokerke: Idi u buvaricu i ne vraćaj se (VIDEO)

29.09.2022

14:05

1

Pevačica je ostala u šoku nakon saznanja da je muž prebio devojku koja mu je pre dva meseca rodila dete

Marija Šerifović zgrožena vešću da je pretučena sestra tiktokerke: Idi u buvaricu i ne vraćaj se (VIDEO)
marija_serifovic_3 - Copyright Printscreen „Sceniranje" Kurir TV

Marija Šerifović zgrožena je vešću da je sestru tiktokerke Une Kablar, Saru H. pretukao njen muž, dva meseca pošto mu je rodila dete.

Uki Ku je na Instagramu objavila uznemirujuć snimak na kom se vidi kakve je povrede D. H. naneo supruzi, pošto ju je prema rečima tiktokerke, stiskao za vrat, lupao glavom o pločice sve dok se nije onesvestila. Nasilnik je posle podnesene prijave i uhapšen.

 

Videvši ovaj snimak, Šerifovićeva je apelovala da se nasilnik hitno privede i da mu se sudi. 

- Zamisli u državi u kojoj društvene mreže gore, ali gore od aktuelne teme i ovog bolesnika, ti uhvatiš devojku i prebiješ do padanja u nesvest, pa onda dok je u nesvesti malo joj lupaš glavu o pločice. Ajde sada ti malo u buvaricu da ideš - rekla je besna Marija.

Pevačica je još ljuće nastavila zbog saznanja da nasilje nije pretrpela samo nesrećna devojka, već i beba stara samo dva meseca.

24sedam/M.G.
 

 

- Inače, ovaj lepotan, dečak, nije tukao samo svoju ženu, suprugu. Tukao je i bebu od dva meseca, veliki vernik - rekla je pevačica i dodala:

- Želim danas da čujem da je ovaj dečko koji je razvalio svoju suprugu od batina i prebio svoje dete, bebu od dva meseca, uhapšen, ali ne i da je odmah danas pušten - završila je Marija obraćanje na Instagramu.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike