Bolna ispovest Niggora Lazića! Zbog jedne amajlije je sve krenulo po zlu: Izgubio bratanicu, otac mu stradao, on dobio tumor

26.10.2022

09:29

1

Amajlija je trebalo da ga čuva, ali uz upozorenje da je niko ne dodiruje osim njega

Bolna ispovest Niggora Lazića! Zbog jedne amajlije je sve krenulo po zlu: Izgubio bratanicu, otac mu stradao, on dobio tumor
Igor Lazić Niggor - Copyright Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Muzičar i bivši frontmen grupe „Montenigersi”, Igor Lazić Niggor bez zadrške je podelio sa širokim narodnim masama tragične epizode iz života, a koje su se događale pod veoma mračnim i misterioznim okolnostima.

Jednom prilikom otišao je kod vidovnjaka koji mu je dao jednu amajliju koju je trebalo da čuva i koja će njega čuvati uz upozorenje da niko osim njega ne sme da je dotakne!

Igor Lazić Niggor „Preživeli" screenshot
Igor Lazić Niggor

 

- Teško mi je o tome da pričam i jako čudno, misliće neko da sam poludeo. Imao sam nešto što sam morao da čuvam i da to čuva mene i to niko nije smeo da dira. Moj otac je to našao i pomisilo da je droga, pa sam ja poludeo što je on to uzeo u ruke. Ubrzo posle toga počele se da se ređaju tragedije - priča Niggor i dodaje:

- Iznenada mi je bratu umrla ćerka koja je imala 13 godina. Pre toga mi je otac stradao u saobraćajnoj nesreći kao pešak. Onda sam se ja razboleo, dobio tumor na mozgu i lečio se godinama. Bio sam sam sa sobom neko vreme i borio se svojim nekim demonima - kazao je on.

Igor Lazić Niggor ATAImages/Antonio Ahel
Igor Lazić Niggor

Iako ga život nije mazio, Niggor ističe da je ponosan na sebe što je uspeo da ostane prizeman, normalan i zajedno sa porodicom odoleva životnim preprekama.

- Možeš ili da se predaš ili da ideš dalje. To je život. Otkud mi znamo šta je realno. Možda ovo što mi sad razgovaramo nije realno. Možda smo dva čipa u matriksu, a ne znamo da li ima nešto posle ovog života. Treba verovati da ima i da je tamo nešto lepše - ispričao je Niggor u emisiji „Realna priča”.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike