Pričalo se kako je dva puta otišao pred oltar sa istom ženom! Niggor otkriva: Ljudi, nije to to!

26.08.2021

21:33 >> 21:44

0

Kada se izvesno vreme pošto je već bio izgovorio sudbonosno da na Fejsbuku pojavila ova informacija, telefon nije prestajao da mu zvoni

Pričalo se kako je dva puta otišao pred oltar sa istom ženom! Niggor otkriva: Ljudi, nije to to!
Copyright Igor Lazić Niggor ATAImages/Antonio Ahel

Igor Lazić Niggor već godinama uživa u ljubavi, kao i braku, sa izabranicom Suzanom. Jednom prilikom, posle izvesnog vremena otkako su se jedno drugom zavetovali na večnu ljubav, na reperovom Fejsbuku osvanula je informacija da se oženio, odakle su i potekle priče da je „dva puta sa istom ženom stao na ludi kamen”. U razgovoru za „Grand” televiziju, međutim, on objašnjava da je to tek u planu, a da je vest oko koje se bila podigla velika prašina u stvari – nesporazum.

Pročitajte još:

– Nisam se dva puta oženio. Uglavnom sam na Instagramu, nešto i tvitujem, a na Fejsbuk samo „šerujem” ono sa Instagrama, Tvitera… Onda sam jednog dana ušao da vidim status i, samo samo promenio onu stavku. Stvio sam da sam oženjen, a već sam oženjen šest godina i sa istom ženom sam 11… I onda, ono na Fejsbuku je automatski javilo svima da sam se ja oženio i krenuli su da me zovu. Rekao sam: „Ljudi, nije to, nego sam ja tamo nešto čačkao” – pričao je poznati reper sa osmehom, pa dodao da je drugo venčanje u planu i to crkveno.

– Planiramo da obnovimo zavete, jer je bilo opštinsko venčanje. Što kaže moja žena: „Ja ti to ne priznajem, samo priznajem crkveno venčanje, pred Bogom”. Tako da će to verovatno biti – dodao je Niggor.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike