Otac nestale Marijane Seifert dobio nove informacije: Ne znam da li je ovo olakšanje ili nije!

25.10.2022

10:30

0

Autor: Marija Mitić

Juče je pronađeno telo izvesne žene u Savi

Otac nestale Marijane Seifert dobio nove informacije: Ne znam da li je ovo olakšanje ili nije!
Marijana Seifert - Copyright Printscreen/Youtube/VELIKI BRAT

U Zagrebu je juče u poslepodnevnim satima u reci Savi pronađeno telo ženske osobe, nakon čega se odmah posumnjalo da se radi o Marijani Seifert, nekadašnjoj pobednici rijaliti šou programa "Veliki Brat", koja je nestala u aprilu ove godine.

Otac nestale Marijane Seifert, Ivo Kovačević, oglasio se sada pa otkrio nove informacije nakon pronalaska beživotnog tela u Savi. On je jutros zvao policijsku stanicu u Krugama, koja vodi slučaj i rekli su mu da se rezultati još uvek čekaju. Međutim, kako kaže, zvali su ga pre toga iz policijske stanice u Heinzlovoj.

 

Youtube screenshot ,,Veliki brat", Ana Bee
Marijana Seifert

 - Rekli su mi da to verovatno nije ona. Navodno je reč o ženi staroj 45 godina, a telo je oko mesec dana u vodi. Ne znam da li mi je to olakšanje ili nije -  rekao je utučeni otac nestale Marijane, koji se trenutno nalazi u Kninu, ali kaže da za nekoliko dana planira da ode u Zagreb.

 - Prošli put sam bio u apartmanu, celu penziju sam potrošio. Kampovaću pred stanicom, doći ću svojim autom ako treba. Želim da se javnost upozna i da vide ljudi. Ja ne kažem da policija na radi svoj posao, ne mogu to da tvrdim, ali mnoge su se kontradiktornosti pojavile. Kažu da je u Savi, kako oni znaju da je u Savi? Kao da ja nisam zaslužio bolje, sa 14,5 godina u vojsci, kao invalid - izjavio je Ivo Kovačević, čija supruga, Marijanina majka, više i ne izlazi iz kuće.

- Idu svi sveti. Gde ću stavitI cveće? Imam svoju rodbinu, imam pokojnu sestru, znam gde ću odneti cveće. Šta ću sa mojom Marijanom? Na balkonu da joj zapalim sveću? A ne smem zapaliti još jer ne znam šta je bilo.

Printscreen YouTube/Veliki brat
Marijana Seifert

Više novih informacija nema, a telo se trenutno nalazi na Zavodu za sudsku medicinu, gde će biti utvrđen identitet.

Marijana Seifert, pobednica regionalnog Velikog Brata, nestala je 27. aprila 2022. godine. Njena sestra Maja Kovačević ušla je u Zadrugu i pred kamerama u rijalitiju ispričala svoju bolnu ispovest uz tvrdnje da njena sestra Marijana više nije živa.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike