Vozni park sa svadbe Bojane i Mirka Šijana: Mladenci u besnoj mašini od 115.000 evra, a tek da vidite ostale! (FOTO/VIDEO)

19.09.2022

18:45

3

Jedno drugom su se prethodnog dana zavetovali na večnu ljubav pred Bogom i pred narodom, pa slavili do kasno u noć

Vozni park sa svadbe Bojane i Mirka Šijana: Mladenci u besnoj mašini od 115.000 evra, a tek da vidite ostale! (FOTO/VIDEO)
mirko šijan - Copyright 24sedam/Antonio Ahel/ATA Images

Bojana i Mirko Šijan su se venčali juče, 18. septembra, najpre u crkvi u Surčinu za koju je mladoženja i te kako vezan, a zatim su obavili i građansko venčanje u jednom poznatom prestoničkom lokalu. Najbliža rodbina i prijatelji su slaviti sa njima do kasno u noć, a mlada se bila i presvlačila u drugu venčanicu - takvu da javnost i dalje ne može da proceni koja je lepša. 

Kao što se i najavljivalo, sve je prošlo u najboljem redu i radosti, a da za jedan od svojih najemotivnijih dana nisu žalili para jasno je bilo i po pravom voznom parku na svečanosti. Ekipa 24sedam koja je ovim povodom bila na terenu videla je da se par baškario u skupocenom „mercedesu", koji je za ovu priliku bio i ukrašen. 

Ovaj model košta oko 115.000 evra.

Bojana i Mirko Šijan, Antonio Ahel/ATAImages
 

Oko njih, takođe, nisu bili parkirani baš bilo koji automobili. Ogroman crni džip, „audi", „porše"... Krasili su čitavu ulicu, te trubili dok su bili u pokretu. Ceo Surčin je vrlo dobro znao da se mladi Šijan ženi, a kasnije i da je njegova izabranica uzela njegovo prezime. 

Svako vozilo košta oko 100.000 evra, a Veljko Ražnatović je čak imao i svog vozača. 

Od gostiju, ni pevačica Anastasija Ražnatović nije razočarala. Dovezena je zajedno s malim Željkom Ražnatovićem, Bogdaninim i Veljkovim sinom, u simpatičnoj ali svakako skupocenoj „škodi". 

Cena modela iz kog je skockana izašla, pa ispozirala za okupljenje medije, iznosi oko 20.000 evra.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike