Slegli se utisci! Božinovskoj je na svadbi sina ovo najteže palo: Pevačica progovorila i o Cecinom odsustvu sa slavlja!

04.10.2022

10:10

0

Bojana i Mirko Šijan su se venčali sredinom septembra, a Goca naglašava - da bi i mladoženjin otac bio jednako ponosan kao i ona

Slegli se utisci! Božinovskoj je na svadbi sina ovo najteže palo: Pevačica progovorila i o Cecinom odsustvu sa slavlja!
Goca Božinovska - Copyright ATAImages/ A.A.

Bojana Rodić i Mirko Šijan, naslednik pevačice Goce Božinovske, venčali su se sredinom septembra najpre u crkvi u Surčinu, a onda su obavili i građansko venčanje u jednom poznatom lokalu u Jakovu. Bojana je uzela muževljevo prezime, a inače, s njim trenutno čeka drugo dete.

Par ima sina Zorana, koji je dobio ime po Mirkovom pokojnom ocu. Božinovska, pošto su se utisci malo slegli, naglašava kako bi Šijan svakako „pucao" od ponosa i na dan svadbe, baš kao i ona.

- Utisci su se malo slegli. Prošlo je malo više od dve nedelje i još sam pomalo umorna. Psihički napor mi je teži od fizičkog. Sam dan svadbe mi je bio toliko lep, ali one pripreme pre veselja, kićenje i čuda, to me je izmorilo. Sve je sjajno prošlo, ostala sam do četiri ujutru, oni do šest. Tamo su i spavali, Mirko je iznajmio sobu. Najviše sam bila koncentrisana na svog unuka - počela je Goca za „Kurir", pa dodala da su se i mladenci prilično umorili.

Goca Božinovska, Antonio Ahel/ATAImages
 

- Bili su prehlađeni (posle slavlja), grlo i nos, stomačni virus. Stiglo ih sve od stresa i umora. Ništa strašno.

„Stigla me je tuga..."

Na pitanje koji joj je trenmutak s venčanja ostao u posebnom sećanju, otvorila je dušu:

- Kod Bojane u kući, kad su je izveli iz Titela. Ona kod nas u kući živi dve godine, a meni je to bilo kao da je tek vodim. To mi je bilo jako emotivno. Posebno kad su pevali onu pesmu o majci i ocu. Tad me je stigla neka tuga što sam sama i što nije sa mnom tu moj pokojni muž i Mirkov tata.

Mirko se, podsetimo, venčao u crkvi gde je kršten, a i njegov pokojni otac Zoran je tu primio svetu tajnu krštenja, napominju pomenuti mediji, a Goca komentariše:

- Tako je. Baš mi je to bilo teško i emotivno. Ja o tome nisam htela da pričam na svadbi jer bih sigurno zaplakala. Htela sam i da ustanem i da pozdravim sve goste, ali bih počela da pričam o tome i rasplakala bih se... Rekao bi mu da je ponosan na njega, kao i ja.

Bojana i Mirko Šijan, Antonio Ahel/ATAImages
 

Iako su se njeni naslednici i te kako veselili na ovom venčanju, Ceca Ražnatović nije prisustvovala, pošto je bila tek doputovala s nastupa. Goca joj nije bila zamerila, uprkos raznim spekulacijama.

Ceca Ražnatović 24sedam/N. Mijušković
 

- Zvala me je. Čestitala mi je. Bila je umorna, imala je nastup. Bili su Anastasija i Veljko. To je bitno, oni su njihova generacija, njihovo društvo. Ja Cecu razumem. I mene uhvati muka kad treba negde da idem. Radujem se kad stignem tamo, ali dok se spremim i stignem tamo, to je haos - zaključila je ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike