Ovo je luksuzna vila Goce Božinovske u Surčinu, opasana visokom ogradom (FOTO)

10.08.2021

15:29 >> 18:35

0

Ekipa 24sedam je prošetala pevačicinim komšilukom kako bismo saznali šta oni misle o Goci i njenom sinu Mirku, ali i snaji Bojani

Ovo je luksuzna vila Goce Božinovske u Surčinu, opasana visokom ogradom (FOTO)
Copyright 24sedam/ATA Images

Sin pevačice Goce Božinovske, Mirko Šijan i njegova izabranica Bojana Rodić juče su postali roditelji dečaka Zorana. Kako bi sve bilo spremno za dolazak prinove u porodični dom u Surčinu, Šijan i Bojana su tokom prethodnih meseci radili na renoviranju kuće.

24sedam

Ekipa 24sedam posetila je Gocinu porodičnu kuću u Surčinu koja je ograđena visokom crnom kapijom ispred koje se nalaze i kamere za nadzor.

Imali smo priliku i da vidimo kako izgleda dvorište i vila na kojoj se radilo prethodnih meseci, ali i da porazgovaramo sa njihovim komšijama.

24sedam

Prema Gocinim rečima, Mirko i Bojana su renovirali sprat i sobu u kojoj će biti njihov sin Zoran. Da su mama i tata mislili o svemu govori i to da se iz dečije spavaće sobe pogled pruža na bazen koji se nalazi ispred kuće, a za koji je par takođe izdvojio vreme kako bi ga sredio.

Printscreen Instagram/bojana__rodic

Instagram printscreen

Mirko Šijan, Foto: Printscreen Instagram/miresijan

Bez obzira na to što su u ulici gde živi pevačica kuće načičkane jedna pored druge, komunikacija među komšijama nije intenzivna. Prema onome što smo saznali, Goca i njena porodica su kulturna i fina porodica, bez obzira na to što su medijski predstavljeni kao da su na visokoj nozi.

Mirko Šijan, Foto: 24sedam

– Goca je sasvim normalna žena, majka, domaćica. Zorana i Mirko su baš fina deca, nemam reči, veoma su kulturni. Sad je Mirko dobio sina, mnogo mi je drago zbog njega, jedva je čekao da postane tata. Oni nisu uobražena porodica. Goca i njena majka, dok je bila živa, često su dolazile kod nas. Ona je žena kao i svaka druga, ide u prodavnicu, na pijacu, bez šminke, prirodna sva. Iz kupovine kada me sretne poveze me, popije kafu kod mene, ja sam išla kod njih kući, sve je kako treba. Bojanu sam viđala. Pa, šta da vam kažem, ne znam ništa puno o njoj, simpatična je devojčica. Zvali su nas i na slavlje – priča komšinica Milica za 24sedam.

Dok smo šetali ulicom, sreli smo i Šijanovog trenera fudbala koji je imao samo reči hvale za novopečenog tatu.

Mirko Šijan, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

– On je mnogo dobro dete, čuo sam da je dobio sina. Svratiću kod njih da mu čestitam. Za Gocu nemam reči, žena iz naroda, jako je fina – kaže nam Mirkov trener fudbala.

Komšija koji živi nekoliko kuća od Gocine kaže da pevačicu jedva viđa.

– Nismo mi tako bliski, živimo u istoj ulici, evo ja sam tu prva kuća, ali ih uopšte ne viđam često. Goca se kreće svuda kolima, pa je verovatno zato i ne srećem. Jednom sam je samo video u prodavnici. Ako se ona meni javi, javim se i ja njoj. Šta da kažem, želim im sve najbolje. Mirko je dolazio kod mene kao mali da mu popravim biciklu, ovako o njemu ništa ne znam. Ne družimo se, ne idemo kod njih – ispričao je komšija koji živi u istoj ulici u kojoj i Goca i njeni sin i snaja.

Mirko Šijan/24sedam Goran Sivački

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike