Sloba Radanović odveo trudnu suprugu na putovanje: Pokazao luksuz u kom uživaju, ali bez jedne stvari nisu mogli da prođu (FOTO)

23.10.2022

08:50

0

Pevač i njegova supruga su priuštili sebi odmor

Sloba Radanović odveo trudnu suprugu na putovanje: Pokazao luksuz u kom uživaju, ali bez jedne stvari nisu mogli da prođu (FOTO)
Jelena i Sloba Radanović - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Sloba Radanović i njegova supruga Jelena čekaju prvo zajedničko dete, a posle brojnih obaveza, rešili su da sebi daju malo oduška. Kako Jelena još nije u poodmakloj trudnoći, pevač ju je počastio putovanjem u Rim.

Njih dvoje su odseli u luksuznom hotelu, a Sloba je pokazao čime su okruženi i u kakvom izobilju uživaju. Međutim, bez jedne stvari nije moglo da prođe.

Jelena i Sloba su, naime, otišli na večeru, a taman kada su pomislili da će moći da večeraju bez prekidanja fanova koji žele da se slikaju sa pevačem, to se i desilo!

- Samo što rekoh 'Ne mogu da verujem da ćemo večerati, a da niko neće doći da se slika' - napisala je Jelena u opisu videa kada je Sloba ustao da se fotografiše sa fanovima.

ATAImages/Mateja Stanisavljević
Jelena i Sloba Radanović

Njih dvoje, inače, ne žele da komentarišu ništa o budućoj prinovi, a navodi se i da su krenuli u renoviranje njihovog doma da bi ga prilagodili bebi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike