"Rekli su nam da ne bi trebalo..." Sloba razmišljao da detetu da ime po svom ocu, ali je zbog ovoga odustao! Spomenuo i bivšu ženu

08.10.2022

11:39

1

Autor: Marija Mitić

Pevač se neizmerno raduje što će uskoro postati otac

"Rekli su nam da ne bi trebalo..." Sloba razmišljao da detetu da ime po svom ocu, ali je zbog ovoga odustao! Spomenuo i bivšu ženu
Sloba Radanović - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevač Slobodan Radanović ne krije uzbuđenje zbog prvog deteta koje mu je na putu, a sa suprugom Jelenom uveliko razmišlja o imenu za bebu.

Iako priznaje da je jedna od opcija bila da sinu daju ime po njegovom ocu Dušanu, koji je preminuo 2019. godine, pevač je otkrio zbog čega su se predomislili.

- Pa, razmišljali smo o tome, ali smo se konsultovali sa nekim sveštenim licima i duhovnicima, koji su sam preporučili da ne bi trebalo to da uradimo i da bi bilo bolje da smislimo neko drugo ime - prizano je pevač koji je, inače, nedavno otovorio restoran, u čijem mu poslovanju supruga Jelena znatno pomaže.

 - Jelena je više tamo, ja sam dosta na putu i nema me u Beogradu, ali ona često svraća. Koliko sam ja zaslužan za uspeh našeg biznisa, toliko je i ona. Jelena je sada trudna, tako da ću se što više potruditi da smanji bilo kakve poslove, ne dajem joj da se napreže. Najsrećniji sam, mislim da je to i svrha života - da izgradiš svoju porodicu i da se i na tom polju ispuniš, sve ostalo je nevažno, ako nemaš to s kim da podeliš.

Antonio Ahel/ATAImages
Sloba Radanović

Sloba potom otkriva i šta misli sada, kakav će biti kao otac. Kako kaže, ne veruje da će mu polaziti za rukom da bude strog roditelj.

 - Uh, ja baš ne znam za strogoću! Moj tata je prema meni bio mnogo dobar, nije bio strog, mama je bila stroža. Ja i kad želim da budem strog nekako ne umem, tako da ću sigurno biti popustljiviji.

Na samom kraju, Radanovića su pripadnici sedme sile upitali i o bivšoj supruzi Kristini Kiji Kockar te da li bi sa njom snimio duet. Na ovo pitanje, pevač je imao zanimljiv odgovor.

 - Ovo već prevazilazi pitanja na koje sam hteo da dam odgovor (smeh). Ma, ne... Mislim da su i njoj takva pitanja dosadila, sve je to prošlost - zaključio je Sloba Radanović za Pink.rs.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike