Jelena i Sloba Radanović renoviraju kuću zbog prinove! Posle je i bazen „na repertoaru": Pevač ne žali para!

20.10.2022

08:22

0

Prethodno, iskreširao je 3.000 evra samo da bi promenio boju njenog džipa, a onda i još 700 dao za registraciju s njenim inicijalima

Jelena i Sloba Radanović renoviraju kuću zbog prinove! Posle je i bazen „na repertoaru": Pevač ne žali para!
Sloba Radanović - Copyright ATAImages/Mateja Stanisavljević

Jelena i Sloba Radanović uskoro će dobiti sina, pa su zato rešili da polako pripreme i kutak gde će on boraviti u porodičnoj kući. Pošto je rešio pitanje ženinog automobila, pevač je samo nastavio s radovima - Jelenini sinovi iz prvog braka takođe će biti prijatno iznenađeni, a dogodine će u njihovom dvorištu, prema daljim navodima domaćih medija, „osvanuti" i bazen.

- Već duže vreme Jelena i Sloba planiraju da srede kutak za njene sinove, a sada, kada stiže prinova, odlučili su da naprave i sobu za bebu, ali i za Jelenine dečake. Počeli su da naručuju opremu za dečiju sobu i sve će biti ušuškano i lepo. Sledeće godine će im i bazen u dvorištu biti završen i čeka ih prava idila - tvrdi insajder za „Informer".

Sloba je, sa druge strane, pre dva meseca kupio Jeleni nov „mercedes", a sada ga je doterao samo za nju. Para nije žalio - već je vodio računa o svakom detalju. Iskeširao je 3.000 evra da bi promenio boju džipa iz crne u crvenu, a dao je i 700 evra kako bi na registraciji stajali njeni inicijali „R. J." Umesto nje je zatim i zamenio letnje gume zimskim i stavio nove felne.

Sloba Radanović, Antonio Ahel/ATAImages
 

Jelena se, pišu dalje pomenuti mediji, oduševila, pa nije skidala osmeh sa lica dok je zagledala svaki novi detalj na džipu. Sa druge strane, dok su joj sinovi u školi, dosta vremena provodi i sa svekrvom Draginjom.

- Presrećna sam što ću postati baba! To mi je godinama bila želja - kazala je Slobina majka nedavno.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike