Sinovi Jelene Radanović jedva čekaju da dobiju društvo: Ljube mamin trudnički stomak (FOTO)

08.10.2022

21:40

3

Slobina supruga je najnovijom fotografijom raznežila sve pratioce

Sinovi Jelene Radanović jedva čekaju da dobiju društvo: Ljube mamin trudnički stomak (FOTO)
Jelena i Sloba Radanović - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Supruga pevača Slobe Radanovića, Jelena Radanović je u blagoslovenom stanju, a par u javnosti ovim povodom nije želeo preterano da se oglašava, a kada je trudnički stomak već počeo da raste, lepe vesti nisu mogli da sakriju. 

Par će kroz nekoliko meseci dobiti prvo zajedničko dete, dok Jelena iz prvog braka već ima dva sina. Poslednja objava u nizu, na Instagramu Radanovićeve supruge istopila je srca svih njenih pratilaca.

Instagram printscreen/jeja.radanovic
Jelena Radanović

 

Naime, na fotografiji trudna Jelena pozira, dok njen trudnički stomak ljube naslednici, s nestrpljenjem čekajući da dobiju društvo.

Radanović je presrećan što će se uskoro ostvariti u ulozi roditelja, a za medijske ekipe je otkrio i da li su on i supruga razmišljali o imenu koje bi dali bebi. 

- Normalno da sam srećan, najsrećniji, to je svrha života, da se i na tom polju ispuniš, džaba sve ostalo ako to nemaš sa kim da podeliš. Jeleni ni do sada nisam davao mnogo da radi, sada ću još manje - rekao je Sloba, pa otkrio da li bi detetu dao ime pokojnog oca.

Antonio Ahel/ATAImages
Sloba Radanović

- Razmišljali smo o tome, savetovali smo se sa sveštenim licima i duhovnicima koji su mi preporučili da ne bi trebalo to da radim, da bi trebalo drugo ime da dam – objasnio je pevač.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike