Elitne prostitutke pokušavaju da budu voditeljke, Jovani Jeremić skidam kapu! Ruška Jakić oštro o stanju na televizijama (VIDEO)

23.10.2022

06:45

4

Poznata voditeljka je u emisiji "24sedam sa Marom" otvoreno je pričala o stvarima koje nas okružuju svakodnevno

Elitne prostitutke pokušavaju da budu voditeljke, Jovani Jeremić skidam kapu! Ruška Jakić oštro o stanju na televizijama (VIDEO)
Ruška Jakić 24sedam sa Marom (3) - Copyright 24sedam/Nenad Vujanović

Niko ne zna koliko godina Ruška Jakić ima, ali ona za sebe kaže da je ostala u četrdesetoj. Mi verujemo da bar toliko godina iskustva u medijima poseduje, zbog čega je sjajan sagovornik na skoro sve teme.

Na zakazani intervju Ruška je došla i pre vremena, udobno se smestila u svoj omiljeni kafić u kraju gde redovno ispija kapućino. Lako smo je uočili među drugim gostima - prepoznatljiva kratka frizura, pink bluza i neon nakit, uz, naravno, karakterističan glas.

- Ja kad zovem taksi pa kažem ‘halo’, oni svi kažu ‘je l’ to Ruška’? Moraš biti prepoznatljiv, moraš ostaviti pečat! - ispričala nam je na samom početku emisije “24sedam sa Marom” i dala sjajan uvod za jednu zanimljivu temu.

24sedam/Nenad Vujanović
Ruška Jakić i Marija Atanasković

Svedoci smo poslednjih godina da se nešto neobično dešava sa TV licima, nikad nije bilo više televizija, portala i medija, a opet, nikad manje prepoznatljivih voditelja. Zbog čega čak ni prezenterima Javnog servisa gledaoci ne znaju ime ni prezime i kako je došlo do toga?

- Ja, koja se bavim televizijom, ja 90 odsto ljudi ne znam, što je u tom poslu grozno. Drugo, ja kad sam prešla da radim na RTS, išla sam kod Branke Špiček, čuvene radio voditeljke, gde smo učili kako se izgovaraju rečenice, slogovi i slova. Danas kad čitaju vesti, uzme i mrmlja, to je nedopustivo! - objasnila je ona voditeljki Mariji Atanasković.

24sedam/Nenad Vujanović
Ruška Jakić

Ruška već 25 godina ima svoju emisiju na Televiziji Palma plus i dokaz je da za prepoznatljivost nije potrebna nacionalna frekvencija. 

- Imam ja onu moju rubriku “Da, svakako, ne, nikako” kako se oblači jer moda, ove krpice na meni su znak ko sam, šta sam i gde sam krenula, kako ću nekome da kažem dobro jutro, dobar dan ili dobro veče. Ne možeš ti polugo, ne znaš da li imaš suknju ili nemaš, da razgovaraš sa ministrom policije, ili uopšte da se pojaviš na TV u 6 sati ujutru, a meni se sve čini da je nešto zaboravila da obuče - kaže Ruška i smatra da je uzrok toga što mladi ljudi, koji žele da rade na televiziji, u medijske kuće dolaze čudnim putevima.

- Oko 90 odsto tih čuvenih elitnih da ne kažem šta, šta one rade, one prodaju svoje telo za novac i pokušavaju da se uvale na neke televizije da budu zvezde padalice. Što ja toliko trajem? Iza mene nikada nije stajao ni uspešan muž, ni političar, nikad nisam preko kreveta ništa, ja sam vodila ljubav samo iz ljubavi! - otvoreno je ispričala voditeljki Mariji Atanasković.

Zbog čega Jovani Jeremić skida kapu, šta je zgražava u rijalitijima i kako je jednu ženu spasila da ne izvrši samoubistvo, saznaćete ako pogledate novu epizodu emisije “24sedam sa Marom”.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i videa, bez navođenja izvora, autora i embedovanja epizode sa YouTube kanala 24sedam TV.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike