Sestra Marka Jarića otkrila u kakvim je odnosima sa Adrijanom Limom: Ovakvo mišljenje ima o bivšoj snaji

16.07.2022

16:09

2

Tamara kaže da joj je manekenka dala jedan od najkorisnijih saveta

Sestra Marka Jarića otkrila u kakvim je odnosima sa Adrijanom Limom: Ovakvo mišljenje ima o bivšoj snaji
lima - Copyright Instagram printscreen/tamarajaric

Proslavljeni košarkaš Marko Jarić i njegova bivša supruga Adrijana Lima, bili su u braku sedam godina, a iz njihove ljubavi rodile su se dve devojčice

Iako njihov brak nije opstao, Jarić i Lima su i dalje u kontaktu zbog naslednica, a Markova sestra Tamara Jarić, o bivšoj snaji ima samo reči hvale.

Profimedia
Marko Jarić, Adrijana Lima

 

Tamara se godinama se uspešno bavi modnim dizajnom, a svoje poslovanje proširila je van granica Srbije. Zbog prirode posla živi na relaciji Italija-Amerika-Srbija više od decenije, a gotovo nikada se nije eksponirala u javnosti.

Tamara ne krije da je jako vezana za brata, i da se sa njim često konsultuje oko privatnih, ali i poslovnih angažmana. Sa bivšom snajom je bila veoma bliska, a evo šta danas milsi o manekenki:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Jaric (@tamarajaric)

 

- Mi smo se tada intezivno družile, znala je za ono što radim, interesovala se. Jako joj je bilo zanimljivo zašto sam odabrala baš održivu modu. Često smo razgovarale i uvek me je savetovala, ali jedan od njenih najznačajnijih saveta jeste biti svoj, imati stav i uvek imati poruku - kaže Jarićeva i dodaje:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Jaric (@tamarajaric)

 

- Dešava mi se da odlutam što se tiče kreativnosti, pa volim da čujem druge ljude, pogotovo Adrijanu koja je jako uspešna tako da sam usvajala savete koje mi je davala. Ipak, sama sam sebi najgori kritičar, pa nastojim da mi svaka sledeća kolekcija bude bolja od prethodne - ispričala je Tamara u emisiji „Chit Chat“. 

Podsetimo, Adrijana Lima i Marko Jarić upoznali su se još 2006, a vezu su počeli dve godine kasnije. Na dan kada je manekenka proslavljala 27. rođendan, 12. juna 2008. godine, Marko joj je poklonio dijamantski verenički prsten vredan više od 100.000 dolara, piše „Hello!“.

Danas manekenka uživa kraj novog dečka sa kojim čeka dete, a kog je predstavila javnosti na Međunarodnom filmskom festivalu u Veneciji, kada je pao i poljubac na crvenom tepihu.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike