Limu jedva prepoznali, ali nju to nimalo ne potresa! Nastavlja da uživa u drugom stanju, ali i najelitnijim događajima! (FOTO)

17.05.2022

21:14

0

Bivša srpska snajka je sa novim verenikom doputovala u Nicu povodom čuvenog Kanskog festivala

Limu jedva prepoznali, ali nju to nimalo ne potresa! Nastavlja da uživa u drugom stanju, ali i najelitnijim događajima! (FOTO)
profimedia-0691847497 - Copyright Profimedia

Adrijana Lima i Andre Lemer doputovali su u Nicu zbog Kanskog festivala, spremni da osim u slatkom iščekivanju, maksimalno uživaju i u ovom dobro poznatom događaju.

Manekenka koja iz braka sa našim sportistom Markom Jarićem već ima dve ćerke, Valentinu i Sijenu, gotovo da više i ne liči na sebe, ali je i te kako jasno - da joj i ovo drugo stanje prija, s obzirom na to da ne skida osmeh sa lica.

Andrijana Lima Profimedia
 

U crnom kombinezonu, ipak, koji je pratio novu liniju njenog tela - pokazala je kako trudnički stomak, tako i obline koje inače nema tako naglašene. Iako je dosta onih koji je na prvi pogled ne bi registrovali, lepotica je brzo privukla pažnju okupljenih, a fotografije poznatog para brzinom svetlosti su i obišle svet.

„Druga polovina" njene publike, prenose strani mediji, „zauzeta" je razmišljanjem o tome kakve sve modne kombinacije od nje mogu da očekuju na ovom prestižnom događaju, koji ni u poodmakloj trudnoći nije želela da propusti.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike