Otvorila dušu posle 27 godina tišine: Ceca je pre svadbe izgubila dete, a Arkan je to samo jednom čoveku ispričao!

21.10.2022

09:03

1

Pevačica je bila u trećem mesecu trudnoće i nimalo joj nije bilo lako

Otvorila dušu posle 27 godina tišine: Ceca je pre svadbe izgubila dete, a Arkan je to samo jednom čoveku ispričao!
Ceca Ražnatović Printscreen ,,Zvezde Granda" - Copyright Printscreen ,,Zvezde Granda"

Ceca Ražnatović je sada, posle 27 godina od tužnog događaja, ispričala pred kamerama svog šoua kako je prvo dete s pokojnim suprugom Željkom Ražnatovićem Arkanom izgubila pre njihove svadbe. Spontani pobačaj joj se dogodio tačno mesec i po dana pre nego što mu je izgovorila sudbonosno „da". Venčanje se zatim odvilo sredinom februara 1995. godine.

- Izgubila sam bebu u trećem mesecu trudnoće - počela je ona u okviru „Ceca show-a", koji se emituje svakog petka od 22 sata na „Blic" televiziji.

- Željko i ja smo čekali bebu pre nego što smo se venčali. Svadbu smo zakazali u februaru, a ja sam pre toga ostala u drugom stanju. U međuvremenu sam, nažalost, izgubila bebu - izjavila je pevačica, koja je kasnije išla na vantelesnu oplodnju jer su ona i Željko imali veliku želju da se ostvare kao roditelji.

- Dogovorili smo se da ne pomeramo datum svadbe, pa smo sudbonosno „da" izgovorili kada smo i planirali, 19. februara 1995. godine - dodala je Ceca, prvi put govoreći na ovu temu.

O nemilom događaju iz prošlosti, međutim, Arkan se poverio samo jednom čoveku, tvrdi „Informer". U pitanju je bio njegov kum Borislav Pelević, kom je iako mu je silno verovao, svakako naglasio da jezik drži za zubima.

- Arkan je za gubitak deteta ispričao samo kumu. Rekao mu je: „Ceca je izgubila bebu. Nikom ni reč o tome". Pošto mu je Pelević bio odan prijatelj, tajnu je odneo u grob - objasnio je izvor blizak porodici, prenose pomenuti mediji.

Par je kasnije dobio ćerku Anastasiju i sina Veljka.

- Željko i ja smo i dalje želeli decu, ali nisam mogla da zatrudnim. Zato sam otišla u bolnicu „Narodni front" na vantelesnu oplodnju. Pokojni suprug me je podržao i učestvovao sa mnom u kompletnom programu, iako je bilo evidentno da on nije imao problem, budući da je imao već sedmoro dece - istakla je Ražnatovićka.

Porodičnu idilu je, međutim, prekinula je tragedija - Arkan je ubijen u hotelu „Interkontinental" 15. januara 2000. godine.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike