Novi detalji drame iz kuće Bulatovih: Sukob nastao pošto je pevač ženu zbog ovoga nazvao narkomankom?

21.10.2022

08:11

0

Ono što je pronašao odneo je na DNK analizu, a pošto je bio obavešten o rezultatima - nastao je pakao

Novi detalji drame iz kuće Bulatovih: Sukob nastao pošto je pevač ženu zbog ovoga nazvao narkomankom?
bata_spasojevic_25092020_0015 - Copyright PVJ/ATAImages

Pevač Marko Bulat zavrioš je u Urgentnom centru zbog povreda koje mu je, kako se navodi, nanela supruga Marija. On ju je zatim i optužio za nasilje, a sada - isplivali su i novi detalji incidenta koji se dogodio između njihova četiri zida.

Marko, sa jedne strane, tvrdi kako već izvesno vreme trpi psihičko nasilje, te da je i ranije bilo fizičkog kontakta ovog tipa među njima. Ovog puta svađa je navodno izbila jer je Marko suprugu nazvao „narkomanom", piše „Kurir", nakon što je u stanu pronašao „neke cevčice" koje je nosio na DNK analazu. Prema daljim napisima, pošto je utvrđeno prisustvo psihoaktivnih supstanci, suprotstavio joj se.

Pisalo se kako je Marija tada to negirala, u besu mu navodno udarila par šamara, pa počela i da ga šutira nogama, grebe... Međutim, u jednom od razgovora s medijima je posle svih navoda, pak, objasnila kako je sve ovo u stvari „njegov način da je ostavi".

- On sve to radi jer želi da me povredi. Ja sam povezivana sa mnogim stvarima do sada i mogu da kažem da je to sve zbog njega. Ovo je način da me ostavi. Očigledno ili me ne voli ili ne želi da živi sa bolesnom ženom - rekla je u jednom trenutku Marija za „Telegraf", pa nastavila o tome kako bi bilo strašno kada bi ona progovorila javno o svemu što zna.

Marko Bulat, ATAImages/ Antonio Ahel
 

- On nije zadovoljan svojom karijerom, iako sam rekla da neću ništa loše reći za njega jer je on otac moje dece, ovo je stvarno strašno. Marko svakako ne može da ukalja moj ugled, može samo da utiče na našu decu, ali očigledno je da radi sve da mi ih oduzme. Generalno, ja kad bih progovorila o svemu, to bi bilo strašno. Ja nisam javna ličnost, nikad nisam ni želela da budem, postala sam to jer sam njegova žena. Sve sam uradila da mu rodim decu i sada se ovako nešto dogodi - istakla je govoreći o drami, a još detalja te njene ispovesti možete pročitati OVDE.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike