Nisam labilna, napad je najbolja odbrana! Supruga Marka Bulata prvo porekla incident, a sad se uplela u izjavama

20.10.2022

19:06

1

Autor: Marija Mitić

Iako ponovo negira da je napala supruga, ona i jasno insinuira da između njih stvari ne stoje baš najbolje

Nisam labilna, napad je najbolja odbrana! Supruga Marka Bulata prvo porekla incident, a sad se uplela u izjavama
marko_bulat_23022022_0019 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Večeras je u medije dospela vest da je supruga pevača Marka Bulata, Marija, navodno napala svog supruga i nanela mu telesne povrede zbog čega je on završio u Urgentnom centru. Ipak, Marija je za 24sedam demantovala ove navode, međutim, sada se ponovo oglasila pa otkrila nove detalje.

Iako je ponovo negirala da je napala supruga, ona je jasno insinuirala da između njih stvari ne stoje baš najbolje.

- Ja jedva imam 50 kilograma i to je prosto nemoguće. Ja jesam narušenog zdravstvenog stanja, to je istina, imamo troje dece i nije mi lako. Nisam labilna kao što sam bila kada se zaljubio u mene. Napad je najbolja odbrana! Mama mi je advokat, znam da muževi beže i od bolesne dece, a kamoli od bolesne žene... Ja verujem da u tom grmu leži zec - rekla je Marija i dodala:

ATAImages/ Antonio Ahel
Marija i Marko Bulat

- On je veoma dugo želeo dete i borio se za to. Htela sam da mu rodim decu pa makar i mene Bog da je uzeo. Hvala Bogu dobili smo dete, zahvaljujući novinskim naslovima porodila sam se u šestom mesecu. Sve je to ostavilo posledice na mene kao i sve ono što su kasnije pisali o meni - rekla je ona za Kurir.

Inače, Marija boluje od hronične anemije, te redovno prima terapije.

Podsećanja radi, domaći mediji preneli su tokom večeri da je Marko Bulat primljen u Urgentni centar oko 15:40 časova, nakon što mu je navodno supruga Marija nanela telesne povrede.

Kako piše Telegraf, Bulat je u Urgentni centar prebačen privatnim vozilom, nakon čega je tokom popodneva bio u hirurškoj ordinaciji. Povrede je navodno zadobio u porodičnom stanu u Novom Beogradu.

ATAImages/ Antonio Ahel
Marija i Marko Bulat

Kako dalje navodi ovaj portal, Marko je suprugu danas oko 13:00 časova prijavio za nasilje u porodici, nakon čega joj je izrečena mera zabrana prilaska, dok je Marija takođe supruga prijavila sa nasilje u porodici, a policiji je naloženo da dostavi izveštaj tužilaštvu.

Ipak, Marija je demantovala da je napala Marka, kada je za naš portal poručila:

- Ako mislite da ja ovakva, sitna i bolesna mogu njega da povredim, onda stvarno... Ne znam šta bih vam rekla, ne znam zašto je bio u Urgentnom, evo ja sam sad kod doktora, deca su nam se prehladila... Ja da njega povredim, to je stvarno nemoguće - rekla je Marija prethodno za 24sedam.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike