Sve ovo je Markov način da me ostavi, ostavljao nas je već šest puta! Marija Bulat nakon skandala: On radi sve da mi oduzme decu!

20.10.2022

20:59

4

Autor: Marija Mitić

Pevačeva supruga se ponovo oglasila za medije, ali nije navela konkretno da li je u njihovom domu došlo do nasilja kao i zbog čega

Sve ovo je Markov način da me ostavi, ostavljao nas je već šest puta! Marija Bulat nakon skandala: On radi sve da mi oduzme decu!
bulat_05042019_0011 - Copyright ATAImages/ A.A.

Večeras je u medijima kao bomba odjeknula vest da je došlo do sukoba i fizičkog okršaja između pevača Marka Bulata i njegove supruge Marije, te da je on posle svega završio u hirurškoj ordinaciji Urgentnog centra. Takođe, navodi se i da je policija Mariji izrekla zabranu prilaska, nakon što ju je Marko prijavio, te da se on iselio iz njihovog stana.

Iako je Marija u prvi mah negirala da se bilo šta dogodilo između njih, ona je sada priznala da je to sve "Markov način da je ostavi", ne govoreći konkretno da li je došlo do nasilja kao i zbog čega.

- Meni je određena zabrana prilaska. Ne znam šta bih rekla, žena ga pretukla, mislim to je strašno - započela je Marija, pa otkrila:

- On sve to radi jer želi da me povredi. Ja sam povezivana sa mnogim stvarima do sada, i mogu da kažem da je to sve zbog njega. Ovo je način da me ostavi. Očigledno ili me ne voli, ili ne želi da živi sa bolesnom ženom - priča Marija za Telegraf i dodaje:

ATAImages/ Antonio Ahel
Marija i Marko Bulat

- On nije zadovoljan svojom karijerom, iako sam rekla da neću ništa loše reći za njega jer je on otac moje dece, ovo je stvarno strašno. Marko svakako ne može da ukalja moj ugled, može samo da utiče na našu decu, ali očigledno je da radi sve da mi ih oduzme. Generalno, ja kad bih progovorila o svemu, to bi bilo strašno. Ja nisam javna ličnost, nikad nisam ni želela da budem, postala sam to jer sam njegova žena. Sve sam uradila da mu rodim decu, i sada se ovako nešto dogodi - istakla je ona, pa dodala:

- Nije mi jasno, dogodi se pedofilija i ne dogodi se ništa, a ljudi su se uhvatili za mene. Ja sam ta koja je etiketirana zahvaljujući njemu. Narušenog sam zdravlja, totalno je glupo polemisati više o tome, i pričati ružno o nekome ko ti je rodio decu.

Marija se zatim osvrnula i na navode da je Marko završio u Urgentnom centru zbog povreda koje mu je ona, navodno nanela.

ATAImages/ Antonio Ahel
Marija i Marko Bulat

- Pročitala sam da je on hirurgiji. Ne, ja nisam mogla tako da ga povredim. To nije moguće. Svuda postoje rasprave, ali on se predtavlja kao veliki vernik, ali sve ovo jako dugo traje. On nas ostavlje već šesti put - dodala je gospođa Bulat pa otkrila da je ključni problem njihove rasprave bila njena dijagnoza za koju je juče saznala.

- Ja sam juče bila kod doktora, saznala sam dijagnozu koja nije bila prijatna, i jedino što sam ga zamolila jeste da legne pored mene, to je sve. Ovo je način da me ostavi. Samo ću reći da svako beži od bolesti i obaveza, i da je napad najbolja odbrana - rekla je Marija Bulat za pomenuti portal.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike