Kevin Spejsi oslobođen optužbi! Zlostavljanje kolege iz 1986. godine je u stvari - prazna priča? Evo šta se desilo!

21.10.2022

07:10

0

Poroti nije trebalo mnogo više od sata da donese ovu odluku, na osnovu svega što je izrečeno

Kevin Spejsi oslobođen optužbi! Zlostavljanje kolege iz 1986. godine je u stvari - prazna priča? Evo šta se desilo!
profimedia-0732150476 - Copyright Profimedia

Glumac Kevin Spejsi je u četvrtak zvanično oslobođen optužbi da je napastvovao kolegu Entonija Repa, tada četrnaestogodišnjaka, dok su obojica još bili javnosti prilično nepoznati umetnici iz predstava na Brodveju. Posle svega što je irečeno, poroti nije trebalo više od sata da zaključi da se nemili događa - u stvari nije ni odvio.

Kad je čuo da je slobodan, spustio je glavu i opustio ramena, a zatim i zagrlio advokate. Nije davao nikakve izjave dok je napuštao sudnicu.

Kevin Spejsi, Profimedia
 

Spejsi se i suzama branio od strašnih optužbi, da je sa svojih 26 zlostavljao maloletnika, prenose strani mediji. Ponavljao je poroti kako se to nikada nije desilo, jer „decu na takav način nikad nije gledao". Međutim, predstavnik protivnika je bio oštar, bez prestanka mu je govorio da laže, a potraživana je i odšteta od 40 miliona dolara.

Kevinova advokatica Dženifer Keler je, sa druge strane, nabrojala nekoliko načina kako je Rep mogao da uobrazi čitav slučaj, uzimajući u obzir uloge koje je do sada dobijao. Zatim je prokomentarisala:

- Ali, evo nas ovde danas, gde gospodin Rep privlači više pažnje nego u svim svojim ulogama ikad.

Drama je, inače, trajala tri nedelje, a zatim je Spejsi oslobođen. Ono što su najpre advokati iskoristili je što je Entoni naveo da se nemili događaj dogodio u jednosobnom stanu, dok je glumac živeo u stidiju.

- Znao sam da ću se izvući, ali nije bilo lako. Znao sam da će se sve završiti dobro jer me zaista deca nikada nisu zanimala na takav način, tada nisam imao jednosoban stan, niti sam ikada pravio okupljanja tog tipa - naglasio je Kevin u sudnici, odgovarajući na optužbe kojih se Rep do zadnjeg momenta držao i tvrdio da se sve desilo '86. godine.

Entoni Rep (s prugastom kravatom) dok je dolazio na sud, Profimedia
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike