Celom svojom težinom je legao na mene, nisam mogao ništa da uradim: Glumac svedočio protiv Spejsija

08.10.2022

16:12

1

Kevin je do sada optužen za pet kaznenih dela, a on je sve to negirao

Celom svojom težinom je legao na mene, nisam mogao ništa da uradim: Glumac svedočio protiv Spejsija
Kevin Spejsi - Copyright Profimedia

Ime glumca Kevina Spejsija se poslednjih meseci veoma negativno kotira, s obzirom na to da su na njegov račun iznete brojne optužbe za sekualno zlostavljanje.

Entoni Rep, svedočio je protiv Spejsija, govoreći o zlostavljanju koje je pretrpeo od slavnog glumca kada je imao samo 14 godina. 

U tom periodu, Entoni je glumio u „Precious Sons” na Brodveju, a odmah nakon što je završio predstavu, Kevin, koji je glumio u oživljavanju filma „Dugodnevno putovanje u noć”, pozvao ga je na zabavu, koju je navodno, priredio u potkrovlju.

Profimedia
Kevin Spejsi

 

Kako je objasnio, sve se dogodilo u prostoriji, koja mu se činila kao spavaća soba, i u kojoj nije bilo nikoga sem njih dvojice, te da su svi gosti napustili slavlje. 

Tamo je, kako je naveo, Kevin blokirao vrata, a zatim ga podigao kao mladoženja koji nosi svoju mladu preko praga, pre nego što ga je odložio na krevet.

- Iznenadio me je. Bio sam zbunjen. Oslonio se celom svojom težinom na moje grudi. Ruke su mi bile prikovane. Nisam tražio od njega da to uradi. Osećao sam se kao jelen pred farovima. Nisam osećao da mogu bilo šta da uradim u tom trenutku.

Rep ističe da je na kraju pobegao u kupatilo gde je „pokušao da shvati šta se dogodilo” i da „vrati neki nivo kontrole”. On je to iskustvo nazvao „neverovatno uznemirujućim" i "zastrašujućim”.

Profimedia
Kevin Spejsi

 

Inače, Kevinovi advokati pokušali su da navedu da se sumnja u Entonijeve tvrdnje, iznoseći tadašnji plan potkrovlja. Na crtežu nije bilo spavaće sobe, a konkretno je sve zapravo studio.

Spejsi je u Britaniji optužen za pet kaznenih dela koja su se dogodila između 2005. i 2013. godine - četiri tačke za seksualno zlostavljanje dodirivanjem i težu optužbu za navođenje osobe na seksualni penetrativni čin bez pristanka. Prošlog meseca dogovoreno je da će se suđenje održati 6. juna sledeće godine.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike