Anonimno optužio Kevina Spejsija za napastvovanje, pa odjednom povukao tužbu

14.05.2021

13:24 >> 13:28

0

Tužitelj je nakon zahteva da se obelodani njegov identitet odustao od optužbe ne želeći da se sazna njegov identitet

Anonimno optužio Kevina Spejsija za napastvovanje, pa odjednom povukao tužbu
Copyright Profimedia

Građanska parnica protiv glumca Kevina Spejsija u kojoj se navodi da je s*ksualno napao tinejdžera osamdesetih, po svemu sudeći će biti odbačena nakon što je tužitelj u četvrtak odbio da otkrije svoj identitet.

Naime, prema pisanju stranih medija, federalni sudija presudio je prošle nedelje da je čovek, u sudskim dokumentima identifikovan kao C.D., koji je tvrdio da ga je Spejsi s*ksualno napao kada je imao 14 godina, mora javno da otkrije svoj identitet, kako bi slučaj mogao da se stavi u proces, ali on na to ne pristaje.

Advokati tužitelja podneli su u četvrtak pismo u sudu u Njujorku u kojem su sudiju obavestili o odluci i pristali na odbacivanje slučaja koji se odnosi na C.D.

Profimedia

– Kao što smo ranije obavestili Sud, C. D. smatra da nije u stanju da izdrži kontrolu i upad u njegov život ako se u ovom slučaju otkrije njegov identitet – napisali su advokati Richard M. Steigman i Peter J. Saghir.

– Zapravo, čak je i sama odluka Suda o ovom pitanju podstakla višestruke vesti u svim oblicima medija, kako na nacionalnom, tako i na međunarodnom nivou. Iznenadna neželjena pažnja koju će izazvati otkrivanje njegovog identiteta jednostavno je previše za njega – dodali su advokati.

Glumac Entoni Rep, koji se pridružio C.D. u građanskoj parnici protiv Spejsija, navodi da je glumac na njemu ostvario neželjeni s*ksualni kontakt kada je imao 14 godina. Incident se navodno dogodio u glumčevoj kući 1986. godine.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike