"Život je za borce, ili si lav ili te nema..." Poslednji intervju Jelene Marjanović

24.07.2022

19:53

0

Autor: Marija Mitić

U jednom od poslednjih televizijskih gostovanja pevačica je pričala o detaljima iz života i karijere

"Život je za borce, ili si lav ili te nema..." Poslednji intervju Jelene Marjanović
jelena marjanovic jutj grand - Copyright Youtube screenshot, Grand koktel TV Grand

Otkako je pre dva dana Zoran Marjanović osuđen za ubistvo svoje supruge, pevačice Jelene Jece Marjanović na 40 godina zatvora, javnost se ne smiruje. Posle šest godina, koliko je prošlo od ubistva, ponovo je otvorena ova tema, a priča se, piše i polemiše o mnogim detaljima, kako iz života Jelene i Zorana, tako i o njenoj preranoj i nasilnoj smrti.

Mnoge intrigira način na koji je Jelena živela, a upravo o tome je ona i pričala u jednom od svojih poslednjih intervjua koji je dala za emisiju "Ekskluziv".

Jelena je, naime, muzikom počela da se bavi sa samo 13 godina i bila je najmlađi i omiljeni član Grand produkcije. Veliku pauzu u karijeri je napravila kada joj je preminuo otac, a onda se polako vraćala na scenu sa velikim planovima, koji, nažalost, nisu mogli da se ostvare...

Tanjug/Strahinja Aćimović/Facebook
Jelena Marjanović, Zoran Marjanović

- Moji roditelji su iz Novog Pazara. Osećaj je divan vratiti se ovde, jako sam srećna što sam ovde, jako se radujem tome. Moj suprug je poznato ime u studiju, radili smo pesme - rekla je tada Jelena i dodala:

 - Porede me sa Cecom, ja se trudim da ne kopiram nju, nego da izgradim svoj stil. 15 godina nisam bila u Novom Pazaru, izgubila sam oca, ali negde izgubiš, ali ti Bog nadomesti sve. Ja sam se u međuvremenu udala, dobila ćerkicu i na inicijativu svog supruga sam se vratila na estradu. Zajedno sa svojim suprugom krčim put ka vrhu. Ja sam na ivici suza, život je za borce, ili si lav ili te nema. Ja sam bila vezana za tatu, znam koliko je voleo moje pevanje. Gde god da je, znam da je srećan. Sada kada sam se vratila na scenu nemam nameru da se povučem. Moj suprug je kompozitor i aranžer, zajedno smo radili u studiju. Jako puno pesama smo uradili on i ja - rekla je tada Jelena Marjanović.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike