Jelenu Marjanović su voleli na estradi: Pojavila se fotografija sa njenom koleginicom koja je danas velika zvezda (FOTO)

27.07.2022

18:47

2

Ona je rado sarađivala sa mnogima iz svoje profesije

Jelenu Marjanović su voleli na estradi: Pojavila se fotografija sa njenom koleginicom koja je danas velika zvezda (FOTO)
jelena marjanovic face - Copyright Printscreen/Facebook

Tragično nastradala Jelena Marjanović svoj prvi album izdala je 2000. godine za jednu produkcijsku kuću iz Bijeljine. Dve godine kasnije, njen sledeći album je objavila "Grand" produkcija. Međutim, nakon smrti oca, ona se povukla i napravila dugu pauzu

Na estradu se vratila 2013. godine, ali onim što je najbolje umela bavila se samo tri godine, dok nije svirepo ubijena. No, za sve to vreme ostvarila je drugarstva na estradi, a tek sada, posle toliko godina od njene smrti, pojavljuju se fotografije na kojima pozira sa raznim kolegama i koleginicama. 

Youtube screenshot, Grand koktel TV Grand
Jelena Marjanović

Baš negde u vreme kada se Jelena vratila na scenu, Aleksandra Prijović je počela da se takmiči u "Zvezdama Granda". Obe krasi sjajan glas i talenat, a da su se lepo družile dokaz je i fotografija koja je objavljena na jednom nalogu na Instagramu. 

Nije poznato kada je ova fotografija nastala, te da li je u pitanju bio neki zajednički nastup ili privatno druženje, ali je očigledno, sudeći po njihovim osmesima, da su se dobro zabavljale.

Podsetimo, pre nekoliko dana je Jelenin suprug Zoran Marjanović proglašen je krivim za njeno ubistvo i osuđen na 40 godina zatvora. Nakon izricanja prvostepene presude određen mu je pritvor, a sada je red na Apelacioni sud da potvrdi presudu ili da je preinači. Ukoliko se to desi, slučaj se vraća na suđenje. Zoran i dalje tvrdi da nije ubio svoju suprugu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike