Marina Visković o muškarcima koji se "kače" za nju: Prave fantazije iz ličnih frustracija, neću im dozvoliti da ugroze moj privatan život!

01.10.2022

06:45

3

Pevačica tvrdi da mnogi izmišljaju da imaju kontakt sa mnom i izvrću njenu pristojnost na način koji im treba

Marina Visković o muškarcima koji se "kače" za nju: Prave fantazije iz ličnih frustracija, neću im dozvoliti da ugroze moj privatan život!
Marina Visković - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Brojne javne ličnosti često odgovaraju na ista pitanja novinara, a ona koja im se ne svide, jednostavno izbegnu. Zato smo mi Marini Visković postavili neka potpuno drugačija, koja nije očekivala.

Šta prvo pomislite kad se pogledate u ogledalo?

- Obožavam da zagledam sebe u ogledalu, volim da budem perfektna i da izvlačim maksimum od sebe u svakom smislu. No, svakako sam zahvalna što sam dobila ovo telo i ovu glavu, kao da sam ja birala.

Najveća laž koju ste čuli o sebi?

- Uh, pa ima ih u poslednje vreme dosta, čak sam objavila na svom nalogu na Instagramu jednu univerzalnu poruku koju šaljem kada moje ime koriste u svrhe ličnog marketinga. Ne volim muškarce koji izmišljaju da imaju kontakt sa mnom, a i kada ga imaju, više iz pristojnosti, ono to izvrću i prave fantazije iz ličnih frustracija. To neću dozvoliti jer postoji šansa da ugroze moj privatan život.

Promo/Marko Todorović
Marina Visković

Šta obožavate da radite, a znate da većina ljudi to mrzi?

- Više je stvari koje drugi ne vole da rade, a ja u njima uživa. Recimo, da se fotografišem stalno i snimam, to zna ljude da nervira.

Šta vas rasplače "na keca"?

- Uh, sve me rasplače, baš sam emotivna. Plačem na iskrene emocije, plačem nad tuđom nemoći, uvek se rasplačem kada gledam emisije humanitarnog karaktera koji pomažu porodicama koji nisu u mogućnosti da obezbede dom...

Da li ste bili u prilici da ste morali da slažete prijatelja? Šta vas odaje kad lažete?

- Mrzim da lažem i to baš retko činim. Uvek biram istinu i pristojnost, ali postoje i stvari koje želim da sačuvam za sebe i ne volim da kad neko insistira da da zna više od onoga što kažem. Lažem jedino kada je tako bolje za drugu stranu.

Promo/Marko Todorović
Marina Visković

Koju koleginicu smatrate izuzetno lepom ženom?

- Ceca Ražnatović mi je najlepša, njena harizma već godinama pleni. Buba Miranović takođe, prelepa žena, moje tip, obe crnke (smeh).

Zbog čega se najviše kajete u životu?

- Što sam neke šanse propustila, a i zbog toga što sam nekima dala više nego što zaslužuju. No, na greškama čovek uči.

Šta je trenutno vaša najveća opsesija?

- Moja najveća opsesija sam ja sama sebi i moja karijer. Neizmerno sam srećna zbog toga, to je neopisiv, lebdeći osećaj.

ATAImages/ Antonio Ahel
Marina Visković

Koji talenat imate, a da je potpuno beskorisan?

- Svi moji talenti su korisni i pomažu mi u poslu. Umetnička sam duša i talentovana za sve - za estetiku, sport, glumu, pevanje, ples... Zapravo, ples je baš nešto čemu želim više da se posvetim da postane izuzetno koristan.

Završite rečenicu: "Osećam se lepo kada..."

- Osećam se lepo kada su svi srećni, zdravi, uspešni. Kada sam zategnuta, kada mi je perfektan ten, sjajna kosa i najvažnije - kada su mi nastupi puni i kada sa publikom razmenim dobru energiju. Tada mi skoči adrenalin, ne mogu da spavam i ne zanimaju me pare.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike