Njima je zahvalna što su je izveli na pravi put: Aleksandra Mladenović pokazala roditelje! (FOTO)

19.10.2022

22:40

0

Majka Vesna i otac Goran uvek su joj bili podrška

Njima je zahvalna što su je izveli na pravi put: Aleksandra Mladenović pokazala roditelje!  (FOTO)
vanja_mijatovic_12102022_0064 - Copyright Amir Hamzagic/ATAImages

Aleksandra Mladenović došla je u srpsku prestonicu iz sela Samarinovac, kod Žitorađe, gde se prvi put prijavila u takmičenje "Zvezde Granda", a zatim obnovila učešće 2012. godine

Tada se praktično i odvojila od roditelja, jer je stigla do superfinala u sezoni 2015-16. i posle snimila prvu pesmu "Moj si nek’ si najgori", a njeni otac Goran i majka Vesna bili ponosni na nju.

Dok se školovala u Poljoprivrednoj školi, paralelno je nastupala sa tatom i bratom po raznim klubovima i privatnim proslavama.

Aleksandra zbog obaveza ne stiže sada često da posećuje rodno mesto, ali je nedavno podelila sa fanovima fotografiju oca i majke. Iako se ne može zaključiti na koga više liči, jasno je zato da je talenat za muziku nasledila od oca.

Printscreen Instagram/ Aleksandramladenovic
Roditelji Aleksandre Mladenović

Pevačicini roditelji srećni su zbog uspeha koji je postigla, s obzirom na to da u mesec dana ima skoro 25 nastupa i brojne hitove, ali su nedavno izjavili i da bi voleli da se uda i podari im unučiće.

- Aleksandra je kao mala bila temperamenta isto kao sada, uvek je bila nemirna. Sećam se, imala je deset godina, bili smo na moru u Crnoj Gori i dok su se sva deca kupala, moja Aleksandra sedi u kolima, podigla noge i peva dva sata bez prestanka. Tada mi je jedan komšija koji je to video rekao da će ona biti velika zvezda jer poseduje talenat, a vidi se da to voli. Već sa 11 godina ona se takmičila u "Zvezdama Granda" - izjavila je njena majka.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike