Otkriveno zašto se Metju Peri čudno ponašao u poslednjem video-intervjuu: Bio je u bolovima

27.05.2021

10:00 >> 10:08

0

Autor: Marija Mitić

U ovom snimku najveću pažnju privukao je glumac svojim neartikulisanim ponašanjem, odsutnošću i praznim pogledom, što je zabrinulo fanove širom sveta

Otkriveno zašto se Metju Peri čudno ponašao u poslednjem video-intervjuu: Bio je u bolovima
Metju Peri - Copyright Profimedia

Glumci popularne i kultne serije “Prijatelji” okupili su se ponovo nakon skoro 17 godina pauze i uskoro se vraćaju na male ekrane u novoj sezoni serije koja nosi naziv “Prijatelji – Ponovno okupljanje”.

Upravo povodom promovisanja novih epizoda, glavni glumci – Dženifer Aniston, Lisa Kurdo, Kortni Koks, Dejvid Švimer, Metju Leblank i Metju Peri uradili su video-intervju za magazin “People”, koji je objavljen na Jutjubu.

Najveću pažnju u ovom video-intervjuu privukao je upravo Metju Peri (Čendler) svojim neartikulisanim ponašanjem, odsutnošću i praznim pogledom, što je zabrinulo fanove širom sveta. Iako su mnogi mislili da je sve to posledica njegove borbe sa bolestima zavisnosti, britanski portal “The Sun” saznao je da je Metju prethodnog dana imao zahvat kod zubara, te da je njegovo ponašanje posledica bolova koje je trpeo.

Metju Peri, Profimedia

“Članovi njegovog tima rekli su da je bio na hitnom zahvatu kod zubara ranije tog dana. Bio je u bolovima, a to je uticalo i na njegovo ponašanje i zbog toga je nerazgovetno govorio. Niko ne želi da daje intervju nakon zubarskog zahvata, ali i to se događa”, ispričao je izvor.

Podsetimo, Metju je prvobitno stvorio zavisnost od leka protiv bolova “vicodin”, koji je konstantno koristio nakon pada sa skutera na vodi. Kasnije je otkriveno da se slavni glumac, pored problema sa alkoholom, bori i sa zavisnošću od raznih vrsta droga.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike