Otkriven uzrok smrti Kike Đukić: Oglasilo se tužilaštvo sa svim detaljima

20.07.2022

10:27

0

Više javno tužilaštvo u Beogradu je nakon detaljnih provera utvrdilo da nema mesta pokretanju krivičnog postupka protiv bilo kod lica

Otkriven uzrok smrti Kike Đukić: Oglasilo se tužilaštvo sa svim detaljima
Kristina Kika Đukić - Copyright Printcreen/trovo.live

Jutjuberka Kristina Kika Đukić (21) tragično je preminula u noći između 8. i 9. decembra, u iznajmljenom stanu u centru Beograda, a mesecima unazad se ispituje pravi uzrok njene smrti.

Dugo se spekulisalo da je uzrok njene smrti preteće poruke koje je dobijala svakodnevno od hejtera, a bilo je navoda i da je reč o samoubistvu, pa su se čekali toksikološki nalazi.

24sedam/Goran Sivački/Instagram
Sahrana Kike Đukić

 

Prema pisanju Blica, Više javno tužilaštvo u Beogradu je nakon detaljnih provera utvrdilo da nema mesta pokretanju krivičnog postupka protiv bilo kod lica, za bilo koje krivično delo, u vezi sa okolnostima pod kojima je nastupila smrt Kike Đukić.

Javnotužilačka odluka je doneta imajući u vidu obdukcioni zapisnik iz kog proizlazi da je uzrok smrti kombinovano trovanje opojnom drogom MDMA i lekom bromazepam, obavljene razgovore sa njoj bliskim osobama, postojanje oproštajnih poruka i činjenicu da je prethodno u dva navrata pokušala da izvrši samoubistvo, kao i druge okolnosti i izvršene provere.

Instagram printscreen
Kristina Kika Đukić

 

Kako se nezvanično saznaje, Kika je dva puta pokušala samoubistvo skokom sa Brankovog mosta, lečena je u klinici za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarevic" u godini kritičnog događaja.

Prema navodima pomenutog medija, na kompjuteru u sobi u kojoj je nađeno njeno telo ostavila oproštajne poruke adresirane na više osoba, a u trenutku kada je sebi oduzela život, bila je sama. 

Instagram screenshot
Kika Đukić

 

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu

Broj 011/7777-000 je SOS telefon koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević". Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 17 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na [email protected].

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike