Bali-beg promenio imidž: Novim izgledom glumac oborio s nogu nežniji pol (FOTO)

08.04.2021

06:15 >> 14:30

0

Burak Ozdživit se ošišao, a njegove tek objavljene fotografije su zasenile žensku populaciju

Bali-beg promenio imidž: Novim izgledom glumac oborio s nogu nežniji pol (FOTO)
Copyright Profimedia

Turski glumac Burak Ozdčivit nosi titulu jednog od najlepših muškaraca u svetu. On je domaćoj javnosti poznat po ulozi Bali-bega u seriji „Sulejman Veličanstveni“, a sada je sve oduševio promenom imidža, a na njegov novi izgled nežniji pol nije ostao imun.

Naime, Bali-beg se ošišao i brkove zamenio bradom, o čemu svedoče i njegove najnovije fotografije koje je objavio na društvenoj mreži Instagram, zbog kojih je ženska populacija praktično poludela, ističući da je sa novom frizurom mnogo „bolji frajer“.

Ispod ove fotografije, ali i svake druge nizali su se komentari hvale, a ova objava na Instagramu posle dva dana broji više od pola miliona lajkova.

– „Kakav si frajer čoveče“, „I ljubavnica bih ti bila“, „Bolji si frajer sa kratkom kosom“, neki su od komentara.

Podsećamo, Bali Beg je u braku sa glumicom Fahrije Evdžen, sa kojom je 13. aprila 2019. godine dobio prvo dete, sina Karana. Par se verio 2016. godine, a na večnu ljubav su se zavetovali 29. juna 2017. godine.

Inače, prema pisanjima turskih medija, brak ovog glumačkog para je u krizi. Kako se dalje navodi, Burak nema više snage da se bori sa Fahrijinom depresijom i neslaganjem oko vaspitanja i brige o sinu, pa je tražio razvod. Međutim, njegova supruga želi da spase brak i spremna je da napravi pauzu u karijeri kako bi se posvetila porodici.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike