Šta rade Kim Kardašijan i Pit Dejvidson posle raskida: On zatrpan poslom, a ona ga provocira!

27.08.2022

12:15

0

Komentari na društvenim mrežama otkrivaju mnogo toga

Šta rade Kim Kardašijan i Pit Dejvidson posle raskida: On zatrpan poslom, a ona ga provocira!
Pit Dejvidson i Kim Kardašijan - Copyright Profimedia

Početkom avgusta mnoge je iznenadila vest da su Kim Kardašijan i Pit Dejvidson rešili da stave tačku na svoju devetomesečnu vezu. Mnogi su mislili da su njih dvoje suđeni jedno drugom, a kao razlog za raskid navodila se udaljenost i poslovne obaveze.

Čini se da je to tačno za Pita, koji neprestano radi u poslednje vreme. 

Profimedia
Pit Dejvidson i Kim Kardašijan

- Pit se fokusirao na sebe, svoju karijeru i pokušava da bude srećan. Nakon šoua "Saturday Night Live", ima puno projekata na kojima radi. Pred njim je velika karijere, jer je jako ambiciozan. Želi da nastavi sa stendapom, ali postavlja sebi i nove glumačke izazove. Uživao je na snimanju filma u Australiji - izjavio je izvor za strane medije.

S druge strane, Kim poslednjih dana objavljuje brojne provokativne fotografije na društvenim mrežama, a ima onih koji misle da na taj način "komičaru pokazuje šta je izgubio".

No, ima i onih koji misle da mami bivšeg muža Kanjea Vesta, s obzirom na to da na jednoj fotografiji nosi naočare njegovog brenda. 

Podsetimo, varnice između Pita i Kim dogodile su se kada je ona gostovala u "Saturday Night Live", gde su se čak i poljubili obučeni kao Džasmin i Aladin.

Zvanično je objavljeno da su zajedno u novembru prošle godine, a bilo je onih koji su od starta mislili da je njihova veza samo marketinški trik kako bi dobili na popularnosti.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike