„Nekad sam znao da zaplačem, a sad sve držim u sebi!" Dejan Petrović objašnjava: Tragedija me je naterala da sazrim preko noći

15.10.2022

15:21

0

Trubač ističe kako mu je danas najveća podrška - supruga

„Nekad sam znao da zaplačem, a sad sve držim u sebi!" Dejan Petrović objašnjava: Tragedija me je naterala da sazrim preko noći
blic_tv_17092022_0243 - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Dejan Petrović, veliki trubač i nosilac brojnih nagrada, prihvatio je da bude u žiriju emisije „Nikad nije kasno“.  Ovo mu je, kaže, bila velika želja i svoju okolinu doživljava kao svoju porodicu.

– Prošao sam raznorazne žirije i razne festivale, prestao sam da se bavim tim, osim što mi je želja da budem žiri u ovoj emisiji. Ovo je nešto drugačije i nesto emotivno, ovu celu produkciju doživljavam kao svoju porodicu – naglasio je Dejan za „Grand" na samom početku razgovora, a onda nastavio o tome ko će imati veće šanse dok je on u jednoj od odlučujućih stolica, muškarci ili žene.

- Dame uvek imaju veću prednost. Nisam neko ko zavodi žene, samim tim da imam ćerkicu, osetljiv sam na slabiji pol - objašnjava on.

U ovom šouu, inače, ima dosta učesnika koji sa sobom nose razne teške životne priče. Ponekad, žiri se baš bori s emocijama, dok im oni govore kroz šta su sve prošli. Znajući to, trubač je otvorio dušu pa za pomenute medije izjavio:

„Jesam emotivan!"

– Izgubio sam oca sa 14 godina. Tada sam znao da zaplačem. Taj period me je naveo da sazrim preko noći i preuzmem svu odgovornost. Problem je što sada držim sve u sebi, jesam emotivan, pogotovu kada je reč o maloj deci ili starijim ljudima.

Najveća podrška danas u svemu mu je supruga.

Dejan Petrović, ATAImages/ M.M.
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike