Dejan Petrović: Muškarci vole da ,,tropnu" u kafanu, ali žene se stvarno provode!

14.11.2020

08:15 >> 01:27

0

Čuveni trubač tvrdi da su dame te koje podižu atmosferu, iz razloga što je jačem polu - teško da ustane

Dejan Petrović: Muškarci vole da ,,tropnu" u kafanu, ali žene se stvarno provode!
Copyright Dejan Petrović ATAImages/Antonio Ahel

Trubač Dejan Petrović, pravi doktor dobrog provoda, otkrio je svojevremeno u jednom intervjuu da žene daleko više uživaju u kafanama, nego što to čine muškarci. Prema njegovim rečima, one su te koje naručuju muziku, podižu atmosferu, pa se čak i penju na stolove kada ih muzika ponese.

– Iskreno, razmišljao sam dosta na tu temu. Muškarci danas vole da, upotrebiću jedan stari izraz, ,,tropnu” u kafanu, ni do toaleta ne bi odu ako baš ne mora. Najbolje bi bilo ako to može sutra ujutro da se obavi. Sa bine vidim da je na koncertima ozbiljno više ženske publike, a ovaj muški deo su tipovi koji iskreno vole muziku i divljenje, vole da se razulare i provedu za sve pare. Ali stvarno, uglavnom je više žena nego muškaraca. Isto je i u kafani. Ko naručuje muziku? Žene. Ko se penje na sto? Žene. Ko podiže atmosferu? Žene – objasnio je Dejan, pa nastavio:

– Volimo i mi (muškarci) to, ali nam je teško da ustanemo. Lično, stvarno obožavam muziku, ne samo da je sviram i komponujem, uostalom, prvo sam voleo da je slušam. Ume malo da me obori ono kad muzičari nisu baš dobri , kad ,,odrađuju”. To je valjda profesionalna deformcija, zasmetaju mi greške, ako bunjar kasni ili brza, ako neko odsvira falš, ako pevačica loše peva. Ali, to je retko jer je ova zemlja stvarno prebogata muzičarima i muzikom. I stvarno sam prvi tu da skočim, zaigram… Ipak, takvu ulogu sve više preuzimaju žene – zaključio je Petrović.

Pročitajte još:

Neverovatna noć Miroslava Ilića: Pijan je zaspao, a onda se svašta dogodilo!

Dejan Cukić propadao kroz skoro svaku binu! A kad bi se i smirio, nebo i zemlja bi se naizgled spojili!

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Elle

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike