Fotografija Ace Lukasa od pre 30 godina: Imao je mnogo manje kilograma, a jedan detalj pokazuje da je terao modu devedesetih (FOTO)

14.10.2022

22:31

0

On se tada slikao sa kolegama

Fotografija Ace Lukasa od pre 30 godina: Imao je mnogo manje kilograma, a jedan detalj pokazuje da je terao modu devedesetih (FOTO)
Aca Lukas - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Fotografije naših estradnih umetnika iz mladosti nas često iznenade. Osim što su izgledali mlađe, vodili su drugačiji način života, preferirali drugačiju modu i imidž.

Na jednoj Instagram stranici koja čuva od zaborava sve dogodovštine, susrete, druženja, koncerate, turneje koje su imali pevači, isplivala je nova objava koja je sve pozitivno iznenadila. 

Malo ko je znao da su se Aca Lukas, Ivan Gavrilović i Nenad Knežević Knez družili devedesetih godina, a jedno njihovo zajedničko pojavljivanje je obeleženo uspomenom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @estradni.arhiv

Ono što je "na prvu" i te kako primetno, jeste da je Lukas pre tri decenije bio mnogo mršaviji i da je imao drugačiji stajling nego danas. Kao što je i bilo moderno devedesetih godina, kada su se gornji delovi odeće nosili uvučeno u pantalone ili trenerku, tako je i Aca praktikovao, pa je upečatljiv njegov metalni kaiš koji je u to vreme bio hit.

Takođe, i njegov kolega Ivan Gavrilović je u mladosti bio mršav, dok Knez, i tri decenije kasnije izgleda gotovo isto, osim što danas ima koju boru više.

Podsetimo, Lukas je nedavno završio u bolnici zbog bolova u stomaku, gde je proveo nekoliko dana na ispitivanju. On se kasnije oglasio i poručio da je dobro i ispričao detalje svog zdravstvenog stanja.

ATAImages/Milan Maričić
Aca Lukas

- Istina je, ali evo, reći ću ti: Osećam se odlično! Baš ono što svi žele da čuju, reći ću i tebi. Dobro sam, stvarno sam dobro. Došlo je do prevelikog opterećenja organizma i sada mi treba jedan mini-odmor. S druge strane, ljudi kojima nije jasno kako funkcioniše život, to mogu da saznaju već na prvoj strani moje knjige gde kažem da je život teško sr*nje. Ne samo meni nego svima.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike