Vanja Mijatović stigla na svadbu bez venčanice: Nije sve krenulo po planu (FOTO)

12.10.2022

13:31

0

Pevačica je sa osmehom na licu pozdravila okupljene medijske ekipe

Vanja Mijatović stigla na svadbu bez venčanice: Nije sve krenulo po planu (FOTO)
Vanja Mijatović (2) - Copyright 24sedam/Marija Mitić

Pevačica Vanja Mijatović izgovoriće sudbonosno „da“ svom izabraniku Aleksandru, a svadbeno slavlje je par organizovao u jednom prestoničkom restoranu gde će ugostiti brojna imena sa javne scene. 

Ekipe domaćih medija, među kojima je bila i ekipa 24sedam buduću mladu su dočekale ispred prestoničkog restorana, a ona se pojavila ležerno obučena bez venčanice, u farmerkama i patikama, sa kosom vezanom u rep. 

Na pitanje predstavnika medija da li je sve po protokolu i da li je sve teklo po planu, Vanja je u svom stilu odgovorila da ipak nije bilo sve kako je ona zamislila, ali nije želela da detaljiše o čemu je tačno reč. 

Pevačica je objasnila da će kroz nekoliko minuta konačno obući venčanicu i stati kraj svog partnera, kao i da će nakon venčanja zadržati svoje prezime Mijatović. Uz Vanju je sve vreme bila njena majka koja nije krila uzbuđenje. 

Mladenci su se pobrinuli i da dekoracija bude na zavidnom nivou, te je sam ulaz u salu ukrašen belim zavesama, i brojnim cvetovima u istoj boji.

Među zvanicama se očekuje Ilda Šaulić, Katarina Grujić, Jana Todorović, Tijana Milentijević, Aleksandra Mladenović, Darko Lazić, Edita, Ljuba Perućica, Žika Jakšić i mnogi drugi. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike