Mora unapred da zna da li može da sleti helikopterom?! Kako Tom Kruz posećuje prijatelje

29.08.2021

06:15 >> 06:17

0

Kad me je to pitao, iskreno, mislio sam da se šali, otkrio je Džejms Korden, koji je i otkucao glumca

Mora unapred da zna da li može da sleti helikopterom?! Kako Tom Kruz posećuje prijatelje
Copyright Tom Kruz Profimedia

Zvezda filma „Top Gun” postao je „glavni” u još jednoj priči s helikopterima – kada ga je prijatelj i voditelj Džejms Korden „otkucao” da je hteo upravo tako da se doveze kod njega u posetu, u Londonu. Tom Kruz se, naime, nimalo nije šalio kada ga je pitao da li postoji mogućnost da sleti kod njega. Bilo mu je prilično važno da to sazna unapred i začudio se kad je u poruci video niz emotikona koji plaču od smeha.

Pročitajte još:

– Ne postoji način da ispričam ovu priču, a da mi ne delujemo baš onako… Nego, eto, ovog leta, dopisivao sam se s Kruzom o tome da se vidimo u Londonu – počeo je Džejms u „The Late Late Show-u”, pa ubrzo i pročitao poruke koje je razmenjivao s filmskom zvezdom.

– Pitao me je gde sam, razmišljali smo da odemo na večeru, sve regularno… A onda me je pitao da l može tu negde kod mene da sleti helikopterom. Iskreno, mislio sam da se šali – nastavio je pa istakao kako je Tomu zatim poslao niz emotikona koji plaču od smeha.

– Da li ovo znači da ne mogu? – začuđeno ga je upitao prijatelj, koji je zaista imao nameru da doleti na okupljanje koje su do tada samo planirali.

– Premeriću. Ali, rekao bih da ovde ipak nemaš gde – zaključio je, pa nasmejao mnoge Korden.

Džejms Korden Profimedia

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike