Prokletstvo porodice pevača „Zvezda Granda“, koji je sebi oduzeo život: Majka mu je preminula, a devojka nestala bez traga i glasa

11.10.2022

07:06

0

Momir je sa 24 godine izvršio samoubistvo u stanu gde je živeo sa svojom izabranicom

Prokletstvo porodice pevača „Zvezda Granda“, koji je sebi oduzeo život: Majka mu je preminula, a devojka nestala bez traga i glasa
Momir - Copyright Printscreen YouTube/Zvezde Granda

Samoubistvo jednog od učesnika muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“, Momira Lukovcamladića koji je izvršio samoubistvo, u aprilu prošle godine, zavilo je njegovu porodicu u crno.

U momentu kada je sebi oduzeo život, imao je samo 24 godine, a sahranjen je nekoliko dana kasnije. Kako su tada mediji naveli, na ispraćaju na večni počinak posebno su bile potresne suze i jecaji neutešne Momirove majke, koje su odzvanjale grobljem.

Kako se saznaje od dobro obaveštenog izvora ovo nije kraj tragedijama u porodici nesrećnog pevača. Nedugo posle Momirove smrti, preminula je i njegova majka, a o devojci sa kojom je živeo više se ništa ne zna.

Printscreen/Youtube/Zvezde Granda
Momir Lukovac

 

Pevačeva majka nije mogla da se izbori sa činjenicom da je njen sin sebi oduzeo život, pa je umrla od tuge, a o devojci sa kojom je živeo, od tog trenutka se gubi svaki trag. Ona je kada se saznalo da je Momir sebi oduzeo život, prestala da se javlja na telefon svim njihovim zajedničkim prijateljima. Vrlo brzo je prestala da dolazi i na posao gde je do tada radila, tako da danas niko od Momirovih prijatelja ne zna gde je i šta se dešava sa devojkom sa kojom je pokojni pevač bio u emotivnoj vezi.

Pevačev otac je ove porodične tragedije jako teško podneo, a upućeni tvrde da u poslednje vreme, on sve češće boravi u Bosni, odakle je pevač bio rodom, iako je godinama živeo u Podgorici.

U ovu tragičnu priču upućena je dobro Momirova prijateljica i koleginica Krstinja Todorović.

Youtube Printscreen/ ZvezdeGranda
Momir Lukovac

 

- Nažalost, sve je istina. Evo, naježim se istog trenutka kad se setim tih tragedija - rekla je Krstinja za Kurir. 

Podsetimo, Krstinja Todorović i tragično preminuli pevač Momir Lukovac zajedno su išli u muzičku školu, takmičili se u muzičkom šou-programu "Zvezda Granda" i godinama su bili bliski.

- Ni kroz komunikaciju, ni kroz ponašanje, nismo mogli da naslutimo da tako nešto može da se desi. Uvek je bio veseo, šalio se i na svoj i na tuđi račun. Nikad nismo mogli da zamislimo da do toga može da dođe. U Podgorici je važio za veoma finog momka, kulturnog, velikog pevača... U velikom smo šoku da je on uopšte mogao da digne ruku na sebe. Kolege mi kažu da nikad nije imao problema, imao je curu, lep i ispunjen život. Njegov život je bila muzika. Ne mogu da shvatim da se ovo ustvari desilo - ispričala je tada Krstinja za ovaj medij i dodala: 

- Planirao je da se opet prijavi u "Zvezde Granda", hteo je da se bori i dalje. Juče je snimao svoju pesmu. Normalno dešavanje. To mu je davalo samo snage da nastavlja dalje i da se bori - rekla je ona ranije.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike