Naslutio svoju smrt?! Momir Lukovac je pre nekoliko nedelja otpevao stihove: Jednog dana kada odem ja

21.04.2021

14:15 >> 14:18

0

Preminuli učesnik Zvezda Granda” oduševio je žiri svojim glasom, a niko nije mogao ni da pretpostavi da će se dogoditi ovakva tragedija

Naslutio svoju smrt?! Momir Lukovac je pre nekoliko nedelja otpevao stihove: Jednog dana kada odem ja
Printscreen/Youtube/Zvezde Granda

Domaće medije ovog jutra zatekla je vest da je izgubio život kandidat „Zvezda Granda” Momir Lukovac koji je poslednji put na sceni ovog muzičkog takmienja viđen u emisiji koja se emitovala u februaru. Lukovac je pre tri nedelje gostovao na crnogorskoj televiziji i tada se predstavio javnosti pesmom legendarnog pevača Tome Zdravkovića „Pesme moje”, koja govori o čoveku koji se oprašta od života.

Iako je prijateljica Kristinja Todorović tragično preminulog učesnika „Zvezda Granda” istakla da joj nije jasno zbog čega bi Lukovac digao ruku na sebe, mnogi su pomislili da je možda upravo ovom izvedbom pesme želeo nešto da poruči.

Printscreen/Youtube/Zvezde Granda

– Jednog dana kada odem, jednog dana kada odem ja, ostaviću pesme svoje da ih staro društvo zapeva… Ni za šta me ne krivite, ostanite s’ drugovima i za mene živite – glase stihovi ove numere.

Podsetimo, Kristinja je Momirova drugarica iz detinjstva, zajedno su išli u muzičku školu, a sada je ispričala kako se Lukovac ponašao posednjih nekoliko sati.

– To se desilo sinoć kasno, ta vest nas je zatekla oko 9 sati uveče, ali s obzirom na to da je istraga još u toku, mi kao njegove kolege i prijatelji ne bismo smeli da priđemo tamo zbog situacije sa koronom, čak se ni saučešće neće primati. Niko ne zna šta bi njega moglo da navede na samoubistvo on je bio sasvim normalan, i u komunikaciji i sa momcima sa kojima je juče bio. Ceo život je u muzici, vedrog duha i raspoloženja. Čak je pripremao pesmu za sebe za jedan festival, nije uopšte bilo naznake da bi to moglo da se desi – rekla je pevačica za medije.

U nastavku pogledajte kako je izgledala ova numera u izvedbi Momira Lukovca.

Pročitajte još

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi