Poznat datum sahrane kandidata „Zvezda Granda”

21.04.2021

19:07 >> 20:04

0

Autor: D. Božović

Ispraćaj na večni počinak bivšeg učesnika muzičkog takmičenja biže održan sutra u najužem krugu porodice

Poznat datum sahrane kandidata „Zvezda Granda”
Printscreen/Youtube/Zvezde Granda

Momir Lukovac, kandidat koji je stekao popularnost učešćem u takmičenju „Zvezde Granda” tragično je preminuo u utorak uveče, a ova tužna vest zatekla je javnost. Prema pisanjima medija, Lukovac je izvršio samoubistvo.

Sahrana mladog kandidata „Zvezda Granda” održana 22. aprila u 14 časova na groblju Šabov krug u Martinićima, piše na umrlici. Zbog trenutne epidemiološke situacije sa koronavirusom sahrana će se održati u krugu porodice.

– Dana 20.04.2021. godine tragično je u cvetu mladosti preminuo naš mili. Zbog novonastale situacije, sahrana će se obaviti u krugu porodice. 22. 04. u 14 časova na groblju Šabov krug u Martinićima. Ožalošćeni: otac, majka, sestre, stric i tetke – piše na umrlici navodi „Blic”.

Printscreen/Youtube

Kristinja Todorović, Momirova drugarica iz detinjstva i koleginica iz takmičenja otkrila je da ništa nije ukazivalo na ovakav tragičan kraj. Osim toga, ona je stupila u kontakt sa službom Hitne pomoći koja joj je potvrdila da se Lukovac upucao pištoljem.

– Ja sam zvala hitnu da proverim da li se to zaista desilo, i dobila sam informaciju da se upucao pištoljem. Kažu da je istraga u toku, da se ubio u tom stanu gde je živeo sa tom devojkom. Ništa se zvanično ne zna od detalja, ljudi nagađaju – rekla je Krstinja za „Srbiju Danas”.

Pročitajte još

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi