Milica Pavlović morala da spusti cenu nastupa da bi pevala u rodnom gradu! Organizatori je odbili za Roštiljijadu, a sad je ipak pao dogovor

08.10.2022

18:45

0

Autor: Marija Mitić

Evo za koju će sumu pevačica nastupiti na trgu u Leskovcu

Milica Pavlović morala da spusti cenu nastupa da bi pevala u rodnom gradu! Organizatori je odbili za Roštiljijadu, a sad je ipak pao dogovor
milica_pavlovic_skale_26062022_058 - Copyright Mateja Stanisavljević/ATAImages

Pevačica Milica Pavlović, inače rođena u selu Bunibrod kod Leskovca, konačno će prvi put zapevati u svom rodnom gradu. Ona će održati koncert 11. oktobra kada grad na Veternici obeležava Dan grada, odnosno oslobođenje od fašista.

Inače, ovo je Miličin prvi nastup u rodnom gradu i to posle 11 godina karijere. Ona je već pregovarala sa opštinom i gradonačelnikom o potencijalnom koncertu na ovogodišnjoj Roštiljijadi, održanoj u avgustu, međutim, kako je tada preneo portal Jugmedia, njima je bio visok honorar od 15.000 evra koji je zatražila pevačica. Ipak, na trgu u Leskovcu tada je zapevala Jelena Karleuša kojoj su isplatili 20.000, što takođe situaciju čini još konfuznijom. Inače, JK nije bila jedina, već su i ostali pevači svoje muzičke angažmane na ovoj manifestaciji debelo naplatili, pa je tako grupi Riblja čorba isplaćeno 5.500 evra, a Vesni Zmijanac 6.000 evra. 

Možda su i sami organizatori smatrali da bi Milica trebalo da spusti cenu nastupa, s obzirom da je u pitanju njen rodni grad, a možda i smatraju da njen nastup ne vredi 15.000 evra, koliko je tada zahtevala.

 

ATAImages/Antonio Ahel
Milica Pavlović

Bilo kako bilo, Milica će sada, kako je naznačeno na Portalu javnih nabavki zapevati za sumu od 1.200.000 dinara, odnosno oko 10.000 evra, iz čega se može zaključiti da je spustila cenu zarad koncerta na trgu u svom rodnom gradu.

Prinscreen/Portal javnih nabavki
Portal javnih nabavki

 

Pevačica je i priznala da je uzbuđena što će konačno zapevati svojim sugrađanima i to na gradskom trgu.

- Leskovac je moj grad, ogromno mi je zadovoljstvo i čast što ću po prvi put pevati na gradskom trgu. I pre nego što sam postala poznata sam umela da kažem svojim prijateljima – „Videćete, ja ću jednog dana pevati na ovom trgu i ceo grad će doći da me sluša“. I evo, desiće se. Ispuniću obećanje koje sam sebi dala još kao devojčica. Mnogo sam srećna, to su moji ljudi, ja se u svom gradu osećam izuzetno voljeno i moram da priznam da imam i neku vrstu pozitivne treme – kaže Milica.

Na konstataciju da je zaista čudno da tek posle 11 godina karijere peva u svom gradu, Pavlovićeva je samo kratko prokomentarisala da je očigledno morala da čeka ovaj poziv.

ATAImages/Antonio Ahel
Milica Pavlović

- Iskreno, i sama sam se pitala zašto do sada nisam dobila poziv da pevam na trgu u svom gradu, ali očigledno je tako moralo biti. Ja znam koliko me tamo ljudi vole i koliko obožavaju moju muziku, imala sam nastupe u klubovima i uvek su kapaciteti bili mali za moju publiku, ali ovo je zaista nešto posebno. Bukvalno odbrojavam dane do koncerta – ističe zadovoljno Milica, piše Blic.

Po svemu sudeći, Milica je dočekala svojih pet minuta pa će tako ipak zapevati u svom rodnom gradu i to za nešto manju cenu koju je prethodno zahtevala. 

Podsećanja radi, poznato je da se Milica i Jelena Karleuša druže, a izgleda da ova situacija nije uticala na njihovo prijateljstvo.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike