"Sa 15 godina je pobegla od kuće i rodila dete, a onda ga ostavila kako bi ganjala karijeru": Komšije progovorile o Zorici Marković

08.10.2022

08:49

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica je imala burnu mladost

"Sa 15 godina je pobegla od kuće i rodila dete, a onda ga ostavila kako bi ganjala karijeru": Komšije progovorile o Zorici Marković
Zorica Marković - Copyright Printscreen ,,Sceniranje"

Novinarske ekipe posetile su rodno mesto Zorice Marković, selo Tubići kod Kosjerića, a na imanju gde je odrasla još uvek živi njen brat, Milan Marković.

On, međutim, kao i njegov sin, nije bio raspoložen za razgovor sa sedmom silom.

- U ovoj kući sam ja gazda, nemamo o čemu da pričamo, bežite napolje sa mog imanja -  odbrusio je navodno Milan ekipi, dok je njegova supruga bila ljubaznija:

- Jednom sam primila novinare u kuću i ispao je haos, zbog toga je Milan ogorčen. Taj tekst uticao je na naše porodične odnose. Sa Zoricom sam u dobrim odnosima, ja sam u ovoj kući snaja. Ona je rođena u staroj kući, koja je srušena, nalazila se ovde u dvorištu, gde je sada cveće. Dolazi, ali ne često.

ATAImages/ Antonio Ahel
Zorica Marković

Meštani su zatim pripadnike medija uputili u drugo selo, Jelen Do, gde je živeo pevačicin nekadašnji suprug Milojko, koji je preminuo pre 13 godina, kao i gde je odrastao njihov sin Dejan. Žitelji sela su ispričali kako je pevačica na početku karijere ostavila Milojka sa detetom kako bi se posvetila karijeri, ali su za nju imali samo reči hvale.

Druga sagovornica je objasnila kako je došlo do toga da Dejan odrasta s ocem:

- Zorica i Milojko su počeli vezu dok je ona bila jako mlada. Pobegla je kod njega. Ona je pevala, a on je bio lokalni harmonikaš. Udala se i rodila Dejana sa 15 godina, bila je prvi razred srednje škole. To je funkcionisalo kratko, želela je da napreduje u karijeri, htela je da ide dalje. Pozvala je i Milojka sa sobom, da idu kao porodica, ali on nije mogao. Morao je da ostane u porodičnoj kući. Njegov brat bio je vojno lice i, pošto je on bio van kuće, Milojko je morao da ostane u porodičnom domu. Tada su se dogovorili da on ostane sa Dejanom, a Zorica je krenula da ganja karijeru.

ATAImages/ A.A.
Zorica Marković

- Ne znam ja kakvi su njihovi odnosi danas, znam da se ona uvek trudila oko njega. Redovno je slala novac i pokušavala da nadomesti vreme koje ne provodi sa sinom. On je sada ostvaren čovek, živi u Arilju sa suprugom i decom - dodala je ona, pišu domaći mediji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike