Prija pohvalila svekrove kulinarske sposobnosti, pa otkrila kako se ona snalazi u kuhinji: To me generalno i ne interesuje!

07.10.2022

19:55

0

Pevačica svakako zna da pripremi nekoliko jela - a pomaže joj majka Borka

Prija pohvalila svekrove kulinarske sposobnosti, pa otkrila kako se ona snalazi u kuhinji: To me generalno i ne interesuje!
Aleksandra Prijović - Copyright ATAImages/A.A.

Aleksandra Prijović je letos između nastupa pronašla i malo vremena za odmor - na jahti Živojinovića. U razgovoru za televiziju „Blic" koju je sačekala pri luksuznom letovalištu u Tivtu, dotakla se bila raznih tema, od toga kako ugađa sinu Aleksandru, do kuhinje, u kojoj je, kako kaže, svekar Boba - broj jedan.

- Niko ne može da spemi bolje od njega. Filip je dobar, ali... Polako (smeh) - počela je ona, pa otkrila i kako se sama snalazi za šporetom.

- Ja sam probala par puta. Napravila sam punjene papike, po maminom receptu. Naravno, bile smo na kameri sve vreme. Ali, kad sam spremila, bilo je isto kao da je ona - pohvalila se bila Prija.

Priču je zaključila priznanjem da, iako se trudi, kuvanje je mnogo i ne zanima.

- Onda, volim bakinu picu, neku domaću koju mi ona pravi ceo život, pa sam i to naučila. Tako da, par jela sam naučila, ali me to generalno ne interesuje - iskrena je bila pevačica.

Aleksandra Prijović, Antonio Ahel/ATAImages
 

Blic TV je dostupan na svim platformama i aplikacijama MTS televizije u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnog Gori. Program je u sklopu osnovnog paketu i možete ga gledati na sledećim kanalima:

Srbija - IRIS kablovki paket na kanalu 115, Supernova kablovski paket na kanalu 15, m:SAT satelutski program na kanalu 15, Yettel - Hipernet TV na broju 8, Orion Telekom na program 27. Bosna i Hercegovina - m:tel IPTV paket, Supernova i logosoft na kanalu 14, m:SAT u Republici Srpskoj na kanalu 7, m:SAT u Federaciji na kanalu 12, aplikacija ON TV kanal 10. Crna Gora - kablovski paket na kanalu 26, m:SAT na kanalu 27.

Za sve korisnike koji nemaju navedene pakete program je dostupan na aplikaciji Iris Go i Arena Cloud koje možete zakupiti bez ugovrone obaveze, kao i na Klik TV.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike