Sara Džesika Parker ponovo na poslu posle porodične tragedije: Vratila se u cipele Keri Bredšo i pokazala čudne detalje!

07.10.2022

05:45

0

Glumica je nedelju dana provela sa svojom porodicom, kako bi bili jedni uz druge nakon velikog gubitka

Sara Džesika Parker ponovo na poslu posle porodične tragedije: Vratila se u cipele Keri Bredšo i pokazala čudne detalje!
profimedia-0662589995 - Copyright Profimedia

Sara Džesika Parker vratila se na set serije "I tek tako", nastavka kultnog "Seks i grada", samo nedelju dana pošto je njen očuh preminuo. Pol Gifin Forste je preminuo od neočekivane i brze bolesti 28. septembra, a sve se desilo pre nego što je glumica trebalo da počne snimanje druge sezone serije.

Sara je napravila pauzu od nedelju dana kako bi bila sa svojom porodicom, ali je sada uskočila ponovo u cipele Keri Bredšo. Ona je viđena na setu sa koleginicom Kristin Dejvis, koja u seriji igra lik Šarlot Jork, a sve se dešavalo na ulicama Njujorka.

Profimedia
Sara Džesika Parker i Kristin Dejvis

Popularna Keri je čak i na svom nalogu na Instagramu objavila fotografiju na kojoj vidimo da nosi torbice na članku obe noge, naravno visoke potpetice, ali i pomalo čudnu torbicu u obliku goluba.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

Fanovi s nestrpljenjem iščekuju dan kada će početi emitovanje druge sezone serije, s obzirom na to da se dosta toga desilo u finalu prve sezone. Kako se navodi, Džon Korbet, koji je igrao Ejdana Šoa u originalnoj seriji, trebalo bi da reprizira ulogu.

Inače, Sara Džesika je bila veoma vezana za svog očuha Pola, koji joj je praktično zamenio oca. Naime, njena majka Barbra se udala za Pola kada je Parkerova imala četiri godine.

Nakon zvaničnog saopštenja porodice, Sara se oprostila od Pola i na svom nalogu na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

- Jak kao vo, do samog kraja. Kući, okružen onima koji su te mnogo voleli i kojima ćeš jako nedostajati. Brinućemo dobro o majci, koju si obožavao 54 godina - napisala je Sara Džesika.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike