Sara Džesika Parker posle dužeg vremena pokazala ćerke: Ovako izgledaju bliznakinje koje je dobila uz pomoć surogat majke (FOTO)

28.09.2022

14:47

0

Sa suprugom i naslednicama pozirala je na premijeri novog filma

Sara Džesika Parker posle dužeg vremena pokazala ćerke: Ovako izgledaju bliznakinje koje je dobila uz pomoć surogat majke (FOTO)
profimedia-0726567752 - Copyright Profimedia

Sara Džesika Parker vredno radi na drugoj sezoni serije "I tek tako", nastavka "Seks i grada", a do tada je svojoj publici dala nešto što su mnogo želeli. 

Njene koleginice Bet Midler, Keti Najimi i ona oživele su čuvene sestre Sanderson iz kultnog filma "Hokus Pokus" koji su snimile 1993, a sada će publika imati prilike da ih vidi skoro 30 godina kasnije. 

Profimedia
Sara Džesika Parker sa suprugom i ćerkama

Na premijeri koja je organizovana Sara Džesika je oduševila sve kada se pojavila ruku pod ruku sa suprugom, glumcem Metju Broderikom, ali i ćerkama Merion i Tabitom.

Sara Džesika i Metju su retko javno eksponirali svoju decu, a to je bio i jedan od razloga zašto su živeli u Njujorku, umesto u Los Anđelesu, kao većina glumaca. Paparacima je bilo strogo zabranjeno da fotografišu njenu decu, želeći da im pruže kakvo takvo normalno detinjstvo.

Profimedia
Sara Džesika Parker sa ćerkama

Devojčice sada imaju 13 godina, a poznato je da ih je glumački par dobio uz pomoć surogat majke. Pored njih, oni imaju i sina Džejmsa, koji ima 19 godina.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike