„Ne čudi me što je i to sad preraslo u fetiš!" Emili Ratajkovski besna zbog novog ostvarenja o životu Merilin Monro (VIDEO)

02.10.2022

18:13

0

Čuvena lepotica još nije ni pogledala film, ali već ima mišljenje - o kom priča pola sveta

„Ne čudi me što je i to sad preraslo u fetiš!" Emili Ratajkovski besna zbog novog ostvarenja o životu Merilin Monro (VIDEO)
Emili Ratajkovski - Copyright Profimedia

Poznata manekenka Emili Ratajkovski privukla je ogromnu pažnju javnosti pošto je na TikToku otkrila svoje mišljenje o „Netfliksovom" filmu „Blonde" („Plavuša"), o Merilin Monro. Isti, inače, već uveliko „pliva" u kritikama posebno zbog scene smrti slavne glumice, pa kompjuterski generisane slike fetusa koji „traži da ga ne povrede", kao i izmišljene scene s*ksualnog napada od strane Džona Kenedija... Emili film još nije ni pogledala, ali zbog jednog nije mogla a da ga ne prokomentariše.

Kako je još na samom početku istakla - uopšte je ne čudi da je snimljen još jedan u nizu filmova koji od patnje i bola neke žene pravi fetiš.

- Baš volimo to da radimo. Evo, pogledajte Ejmi Vajnhaus, pa Britni Spirs, a onda i koliko smo svi opsednuti Dajaninom smrću. Znači, čak i kada umru, isto se dešava. To je sada preraslo u fetiš. Pogledajte bilo koju „CSI" epizodu, to je ludilo - smatra manekenka, ali nije se tu i zaustavila.

Emili Ratajkovski, Printscreen TikTok / emrata
 

- Mislim da kao žene, odnosno, mogu da kažem za samu sebe da sam i te kako naučila da radim isto to. Zbog loših stvari koje su me snašle, pa sam patila, sad sam... Nekako, sek*i. Kao: „Kakva sam s*ebana devojka" ili šta već. Ali, jel znate od čega ne možete da napravite fetiš? Bes. Ljutnja. Tako da, imam predlog - rekla je, pa napravila ponovo malu pauzu.

Ubrzo, otkrila je šta joj je palo na pamet.

- Treba malo da popi*dimo. godina 2022, u eri sam ku/*ke. I mislim da sve terba to da uradimo - zaključila je, pa pokrenula lavinu komentara.

Podsetimo, film koji je nedavno ugledao svetlost dana snimljen je po fiktivnom romanu Džojs Kerol Outs. Autorka ga je opisala kao feministički film koji ima za cilj da podstakne raspravu među savremenom publikom.

- Način na koji se Kenedi odnosio prema Merilin Monro nije bio i još uvek nije toliko različit od načina na koji se mnogi moćni muškarci, posebno u Vašingtonu, ponašaju prema svim ženama, osim prema svojim - prokomentarisala je, između ostalog, za francuski „Veniti fer".

 

@emrata

So done with the fetishization of female pain and suffering. Bitch Era 2022

♬ original sound - Emrata

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike