Marija Šerifović obradovala fanove, otkrila kada objavljuje novi album: Dugujem vam to nakon osam godina!

03.10.2022

20:44

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica je u svom novom vlogu progovorila i o novoj sezoni "Zvezda Granda"

Marija Šerifović obradovala fanove, otkrila kada objavljuje novi album: Dugujem vam to nakon osam godina!
Marija Serifovic (1) - Copyright Instagram printscreen/serifovic

Marija Šerifović vratila se "vlogovanju" na Jutjubu, nakon nekoliko meseci pauze. Ona je tako fanove obradovala novim videom, a u njemu je govorila o početku nove sezone takmičenja "Zvezde Granda" te najpre rekla da se sa odgovornima brzo dogovorila i o ovogodišnjoj saradnji, inače njene osme sezone po redu.

- Šta sve bilo dok me nije bilo... Pa, "Zvezde Granda", poneki skandalčić tu i tamo (smeh)... Renovirala sam stan, kao što vidite - počela je Šerifovićeva.

- Čini mi se da sam 2015. godine počela da žiriram u "Zvezdama Granda", i relativno brzo smo se dogovorili da i ove godine budem u žiriju. Nadam se da će biti dosta dobrih pevača, da će biti dobar šou, fer borba.

Printscreen/YouTube/Marija Serifovic
Marija Šerifović

Marija je takođe otkrila fanovima koji to željno iščekuju, da je posle osam godina, počela da radi na novom albumu kao i da misli da će on biti gotov, odnosno objavljen na proleće sledeće godine.

- Imala sam tokom ovih osam godina nekoliko singlova i to su sve fantastične pesme, ali... Smatram da vam dugujem album kao album i više pesama "na gomili". I moram da vam kažem da sam na tome počela da radim. Nadam se da će biti gotov do proleća naredne godine. Snimaću vam u vlogovima, koliko budem smela da vam otkrivam detalje. Ali, rešila sam da ovu novu seriju vlogovanja otpočnem danas, dok traje proces snimanja albuma kao i "Zvezda Granda", naravno i moje slobodno vreme i moje nervne slomove - rekla je Marija u svom stilu te nije obećala dalje "vlogovanje" nakon što bude izdala album.

Printscreen/YouTube/Marija Serifovic
Marija Šerifović

 - Tada ću stvarno morati da budem pevačica, ali dobro, možda ću dati aparat nekom drugom da to snimi - zaključila je Marija u svom novom vlogu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike