Marija Šerifović ide kod psihoterapeuta 20 godina: Bile su to stresne situacije koje sama nisam mogla da rešim

29.09.2022

11:01

0

Pevačica kaže da nije na odmet posavetovati se sa stručnim licima kako bi se problem prevazišao

Marija Šerifović ide kod psihoterapeuta 20 godina: Bile su to stresne situacije koje sama nisam mogla da rešim
Marija Serifovic (1) - Copyright Instagram printscreen/serifovic

Marija Šerifović ne krije da već 20 godina ide kod psihoterapeuta! Kada je uhvati „kriza i ne može da pobedi svoje demone“, pevačica kaže da nije na odmet posavetovati se sa stručnim licima kako bi se problem rešio. 

- Svakodnevno radim na sebi zajedno s terapeutom već 20 godina! Borim se da nađem što adekvatnije načine da „savladavam“ život iz dana u dan, da mi bude što bolji i produktivniji. To nekad radim s terapeutom, nekad sama sa sobom, a nekad uz pomoć ljudi koji me okružuju - kaže Marija i dodaje da joj je pomoć bila i te kako potrebna u stresnim situacijama:

24sedam/M.G.
Marija Šerifović

- Retko mi dođe „žuta minuta“, to mi se možda pet puta desilo do sada u životu... To su bile užasno stresne situacije, koje sam nekad znala da rešim, nekada ne... Ipak sam ja samo osoba od krvi i mesa!

Nedavno je u javnost dospeo snimak na kom pevačica viče, psuje, a zatim pesnicom udara u vrata automobila, zbog čega su je tviteraši osudili. 

- Svi misle da sam agresivac i da sam u stanju nekog da udarim, a ja sam zapravo samo glasna. Ja samo glasno pričam, glasno se smejem, glasno se svađam, glasno volim... Ne umem drugačije! - kaže pevačica.

Iako ponekad ima svoje bubice, Marija kaže da je njena majka, Verica Šerifović, navikla na sve njene faze. 

- Možda je moja majka zamišljala da budem pijanistkinja ili da pevam u Karnegi holu, ali ja sam Marija Šerifović, pametna i luda! Navikla je mama na mene ovakvu i srećna sam što me je naučila da budem disciplinovana, da poštujem druge ljude i tuđe vreme - završava priču Šerifovićeva za Informer.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike