Završeno saslušanje! Baku Praseta ispitivali skoro tri sata: Iz policije pobegao na drugi izlaz!

03.10.2022

11:44

0

Jutjuber je u stanicu stigao u jutarnjim satima

Završeno saslušanje! Baku Praseta ispitivali skoro tri sata: Iz policije pobegao na drugi izlaz!
Baka Prase - Copyright 24sedam

Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, jutros je u policijskoj stanici 29. novembar u Beogradu davao iskaz zbog navodnog korišćenja nedozvoljenih supstanci. Jutjuber je skoro četiri sata bio na saslušanju. 

Posle oko tri sata na saslušanju, pobegao je na drugi izlaz i tako izbegao pitanja o ovoj drami okupljenih medija, među kojima je bila i ekipa 24sedam.

Prema pisanju „Kurira", Baki je izrečena prekrišajna prijava zbog nedoličnog ponašanja - vikanja i pokazivanja srednjeg prsta, te psovki ispred stanice. 

Baka Prase, 24sedam
 

Inače, pri dolasku, najpre se izvinio svima pošto su se stvari izmakle kontroli, misleći na sukob s čelnikom „Pinka" Željkom Mitrovićem. Zatim, ispred policijske stanice je uzviknuo: „Mitroviću, pu*i k*rac". 

Podsetimo, Baka je trebalo da da iskaz zbog utvrđivanja okolnosti eventualnog izvršenja krivičnog dela neovlašćeno držanje opojnih droga, imajući u vidu medijske navode kao i video-zapise na kojima je Ilić navodno ušmrkavao supstancu nalik na opojnu drogu i pohvalno se izjašnjavao o upotrebi narkotika.

Navodno, on je trebalo da ispriča kada su, kao i gde, sporni snimci nastali, ko ih je napravio i zašto, odnosno u koje svrhe, te od koga je nabavljao nedozvoljene supstance. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike