Baka Prase ponovo na saslušanju: Haos ispred policijske stanice (VIDEO)

03.10.2022

08:56

2

Jutjuber treba da da izjavu povodom optužbi da je neovlašćeno posedovao opojne droge

Baka Prase ponovo na saslušanju: Haos ispred policijske stanice (VIDEO)
baka prase 29 policija (6)A - Copyright 24sedam

Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, stigao je u policijsku stanicu 29. novembra, gde bi trebalo da da iskaz zbog navodnog korišćenja nedozvoljenih supstanci.

Imajući u vidu medijske navode, kao i video-zapise na kojima je Bogdan Ilić navodno ušmrkavao supstancu nalik na opojnu drogu i pohvalno se izjašnjavao o upotrebi narkotika, Baka Prase treba da da iskaz radi utvrđivanja okolnosti eventualnog izvršenja krivičnog dela neovlašćeno držanje opojnih droga.

Baka Prase je inače, ispred policijske stanice napravio je haos, kada je psovao Željka Mitrovića, piše Blic. Na pitanje da objasni zbog čega je danas na saslušanju, on je rekao kratko:

- Situacija je izmakla kontroli. Mitroviću, puši k*rac! 

Potrebno je i da se Bogdan Ilić izjasni kada su i gde ti video-zapisi sačinjeni, ko ih je sačinio i u koju svrhu, kao i na koji način je i od kog lica nabavio psihoaktivne supstance.

Podsetimo, više od mesec dana vodi se medijski rat između Bogdana Ilića i Željka Mitrovića, a "rezultati" su i te kako vidljivi. Jutjuberu je diretktor TV Pink uspeo da ukine kanal, koji je pratilo više od dva miliona ljudi.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike