Šta čeka Baku Praseta: Otkriveno za koja dela ga inspektori proveravaju

03.10.2022

16:13

3

Pred jutjuberom je borba da dokaže svoju nevinost

Šta čeka Baku Praseta: Otkriveno za koja dela ga inspektori proveravaju
baka prase - Copyright Printscreen/YouTube

Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, jutros je u Odeljenju za borbu protiv droge beogradske kriminalističke policije dao izjavu. Povod za to je bio snimak na kom se vidi kako ušmrkava nepoznatu supstancu, nalik na drogu.

Ilic je trebalo da se izjasni kada i gde su video zapisi sačinjeni, na koji način i od koga je nabavljena supstanca koja se vidi na snimku i koja materija je u pitanju.

Inspektori iz Odeljenja za privredu proveravaju eventualnu povredu autorskog dela u vezi snimka koji je Ilic svojevremeno objavio.

24sedam
Baka Prase

Odgovori Ilica u vidu zvaničnog zapisnika biće dostavljeni Prvom osnovnom javnom Tužilaštvu koje je zatražilo od policije da prikupi potrebna obaveštenja.

Po nalogu Tužilaštva, Poreska policija proverava eventualnu utaju poreza u firmama u kojima je Ilic vlasnik ili suvlasnik, potvrđemo je za Telegraf.rs.

24sedam
Baka Prase

Prema pisanju „Kurira", Baki je izrečena prekrišajna prijava zbog nedoličnog ponašanja - vikanja i pokazivanja srednjeg prsta, te psovki ispred stanice. 

Inače, pri dolasku, najpre se izvinio svima pošto su se stvari izmakle kontroli, misleći na sukob s čelnikom „Pinka" Željkom Mitrovićem. Zatim, ispred policijske stanice je uzviknuo: „Mitroviću, pu*i k*rac". 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike