Otkrivamo koliko novca Baka Prase gubi zbog ukidanja Jutjub kanala: Zarađivao je na više načina preko ove platforme!

28.09.2022

11:10

2

Željko Mitrović najavljivao je da će do ovoga doći

Otkrivamo koliko novca Baka Prase gubi zbog ukidanja Jutjub kanala: Zarađivao je na više načina preko ove platforme!
Baka Prase novac - Copyright Printscreen/Youtube/Baka Prase Pixabay

Jutjub kanal Bake Praseta ugašen je jutros u ranim satima, te će on sasvim sigurno izgubiti sada mnogo novca zbog toga.

Željko Mitrović otvoreno je pričao nedeljama unazad da će dati sve od sebe da Bogdan Ilić nestane sa ove socijalne mreže, a Baka je otkrio da je najviše prijava došlo od strane Pinka.

Međutim, rat koji međusobno vode od početka septembra sada je kulminirao najvećim udarcem koji je Mitrović zadao jutjuberu. Bogdan će ukidanjem kanala, od koga se i izdržavao, finansijski mnogo izgubiti.

Instagram printscreen/bakaprase
Objava Bake Praseta

Mediji su ranije pisali, ali i drugi jutjuberi pominjali, da je Baka Prase od sponzora i pregleda na Jutjubu zarađivao više od 13.000 evra mesečno. 

Kako je jutjuber od pregleda, kojih je bilo i nekoliko stotina hiljada na dnevnom nivu, imao sponzorisane stranice na ovoj platformi, dok je po jednom klipu imao i više od pola miliona klikova. Pošto reklame koje iskaču na snimcima donose procenat zarade vlasniku kanala na kojem se pojavljuju, jasno je da je Ilić sada ostao bez desetina hiljada evra.

Printscreen/YouTube/Željko Mitrovic
Željko Mitrović

Osim toga, jutjuber je zarađivao preko svojih klipova tako što je naplaćivao reklamu od sponzora koje je pominjao u snimcima, a ta cifra se verovatno meri takođe u desetinama hiljada evra kada se sve sabere.

Podsetimo, Baka tvrdi da mu je kanal ugašen od strane Pink Media Grupe. Inače, jutjuber je najavljivao proteklih dana dokumentarac o Željku Mitroviću, dok je čelnik ružičaste televizije već objavio jedan o njemu.

Instagram printscreen/bakaprase
Objava Bake Praseta

- Udarena su mi tri strajka. Kanal mi je ugašen. Dobio sam strajkove na klipovima gde sam gostovao na Pinku pre 4-5 godina. Ne može jadniji potez od toga - obratio se Ilić na svom Instagram profilu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike