Osetila sam hladne ruke stranca na mojim grudima: Emili Ratajkovski doživela veliku neprijatnost

03.10.2021

08:27

0

Super model je ispričala da se osetila poniženo kada ju je muzičar tokom snimanja spota grubo dodirivao

Osetila sam hladne ruke stranca na mojim grudima: Emili Ratajkovski doživela veliku neprijatnost
Emili Ratajkovski - Copyright Profimedia

Američka glumica i super model Emili Ratajkovski podelila je sa publikom neprijatno iskustvo koje je doživela sa muškarcem na snimanju spota za pesmu „Blurred Lines”. O ovome je pisala u svojoj knjizi „Moje telo”, koja će biti objavljena narednog meseca.

Naime, kako je Ratajkovski navela, muzičar Robin Tik ju je tokom snimanja spota, dodirivao po obnaženem bujnom poprsju, zbog čega je doživela veliko poniženje.

Prof
 

- Odjednom, iznenada, osetila sam hladne ruke stranca na mojim grudima. On je stajao iza mene. Odmah sam se odmakla, a zatim sam ga pogledala u čudu - napisala je Emili.

Ratajkovski je bila jedna od tri modela koja su se pojavljivala u spotu za pesmu s kojom je Robin stekao svetsku slavu. Kako prenosi, Njujork Post, Emili je na početku uživala na snimanju spota, a onda se sve pretvorilo u pakao i doživela je veliku neprijatnost, te da se osetila povređeno.

Prof
 

- Smejao se tokom snimanja, nije mogao da stoji na nogama, u jednom trenutku Diana Martel, rediteljka spota, pitala ga je da li je dobro - piše u knjizi, a njene navode potvrdila je i Diana koja je istakla da pamti trenutak kada je muzičar grubo dodirivao manekenku po grudima.

- Stajao je iza nje i rukama uhvatio njene grudi. Odmah sam počela da vičem na njega, jer mi nije bilo jasno što radi. Rekla sam tada i da je snimanje završeno - objasnila je rediteljka spota, i dodala da je Tik bio pijan, te da se kasnije izvinio za svoje ponašanje.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike